Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidos „Gustavo enciklopedija“ vedėjas Audrius Rakauskas gaminti pradėjo dar kariuomenėje

Artėja gražiausios metų šventės ir šiaip daug laisvų dienų, kai reikės daug gaminti ir įtikti visiems skoniams ir visiems. Net neabejojama, kad skaniausius patiekalus iš paprasčiausių produktų geriausiai moka pagaminti vaikų, tėvų ir senelių draugas Audrius Rakauskas-Gustavas iš „Gustavo enciklopedijos“. Ketvirtadienio popietę LRT studijoje Gustavas pademonstravo savo talentą virtuvėje, pasidalijo keliais paprastais receptais ir pristatė išmaniąją programėlę, kurioje yra sukelti visi jo gaminti receptai.
Audrius Rakauskas-Gustavas
Audrius Rakauskas-Gustavas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

A.Rakauskas-Gustavas virtuvėje sukosi ne vienas, jam kulinarinį talentą atskleisti padėjo Edita Mildažytė, Audrius Giržadas ir Ugnė Galadauskaitė. „Dažniausiai virtuvėje sukuosi kartą per savaitę, kai tenka rengti laidos filmavimą. Namuose pas mus daugiau gamina žmona, leidžiu jai pasireikšti. Aišku, jei ji nespėja, mielai padedu, ką nors pagaminu, nes suprantu, kad suktis virtuvėje nėra toks lengvas darbas, kaip gali atrodyti iš šalies“, – portalui Žmonės.lt pasakojo A.Rakauskas-Gustavas.

Vyras teigė, kad mėgsta gaminti įvairius troškinius ir sriubas, kurias išmoko gaminti dar būdamas kariuomenėje. Audrius pasakojo, kad labiausiai jis mėgsta gaminti žirnienę su kauliukais. Tai jo specialus receptas.

Laidos „Gustavo enciklopedijos“ vedėjas pasakojo, kad pirmą kartą jam virtuvėje teko padirbėti dar kariuomenėje, mat jis buvo paskirtas į dalinį, kuriame buvo ruošiami aukšto rango karininkai. Audriui teko virėjo darbas ir prievolė, kaip dabar juokiasi, iš nieko padaryti kažką valgomo. „Tekdavo iš pagedusių kopūstų išvirti kopūstienę. Žinote, nebuvo tada produktų į valias, pavyzdžiui, sviestas buvo normuotas, o ir grietinės gaminant nebuvo, todėl reikėdavo suktis iš padėties ir įjungti savo fantaziją“, – prisiminė A.Rakauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius