Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laima Kybartienė: „Jaučiuosi 35-erių ir laiko atsukti atgal nenorėčiau“

Legendinė diktorė, televizijos laidų vedėja Laima Kybartienė (58) atvira – tam, kad taip jaunatviškai atrodytų, tenka įdėti labai daug pastangų.
Laima Kybartienė
Laima Kybartienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Bent keturis kartus per savaitę sportuoju taip, kad kilimėlis, ant kurio atlieku pratimus, būna šlapias nuo prakaito. Taip pat daug ko nevalgau, pavyzdžiui miltinių patiekalų, saldumynų“, – pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ pasakojo legendinė diktorė, televizijos laidų vedėja Laima Kybartienė.

Ponia Laima atvira: „Jaučiuosi 35-erių ir laiko atsukti atgal nenorėčiau, nebent kas paliktų šių dienų patirtį ir protą“.

Moteris taip pat prisimins ir apie keletą įkyrių gerbėjų, siekusių jos dėmesio. „Buvo gerbėjas, penkerius metus man nešęs įvairias dovanas – tai močiutės puodelius, tai obuolius iš sodo. Kaskart gaudavęs atsakymą „ne“, jis klausdavo: „Na, kuo aš tau neįtinku? Kodėl manęs nenori?“, – prisimins Laima.

Modestos Černiauskaitės nuotr./Laima Kybartienė
Modestos Černiauskaitės nuotr./Laima Kybartienė

„Grožis – kelias į laimę ar akmuo po kaklu?“, – taip šio ketvirtadienio pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ laidos temą pristato jos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Elenos Vasilevos nuotr./Deimantė Andriuškaitė
Elenos Vasilevos nuotr./Deimantė Andriuškaitė

Kita laidos viešnia, 43-ejų trenerė, trijų vaikų mama Rasa Vilkienė įsitikinusi – jos biologinis amžius vos 26-eri. Moteris studijoje papasakojo, kiek tenka sportuoti ir į save investuoti, kad turėtų nepriekaištingą kūną.

O modelis, kosmetologė Deimantė Andriuškaitė papasakojo apie oligarchą iš Rusijos, pasiūliusį tapti jo antrąja puse.

„Į akį jam kritau po fotosesijos su tigrais vienam garsiam žurnalui. Iš pradžių jis parašė socialiniame tinkle, kviesdamas į fotosesiją. Vėliau paaiškėjo, kad jokios fotosesijos nėra. Jis man prisistatė oligarchu, papasakojo apie visas įmones, kurios jam priklauso, pasiūlė net pasiskaityti internete, kas toks yra, ir kiek turtų turi bei pakvietė atvažiuoti pas jį į Maskvą. Aš, aišku, atsisakiau. Dar kurį laiką jis bandė patraukti mano dėmesį – meilės dienos proga į Lietuvą atsiuntė dešimtis rožių ir dovaną iš vardinės parduotuvės“, – pasakojo Deimantė.

Pokalbių laida „Valanda su Rūta“ - ketvirtadienio vakarą. 20 val.. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius