Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laima Tamulytė: „Mūsų smagius pašnekesius mėgsta ne tik moterys“

Viena iš keturių laidos „Nerealios namų šeimininkės“ vedėjų L.Tamulytė (31) sako, kad būtų nuodėmė žiūrėti laidą šalia nepasidėjus užrašų knygelės ir tušinuko. „Būna atvejų, kai žmonės, mane sutikę gatvėje, klausia kažkokio laidoje girdėto patarimo, kurio nespėjo pasižymėti, todėl stengiuosi viską atsiminti, kad tik, neduok Dieve, nesumeluočiau“, – šypsosi moteris.
Laima Tamulytė
Laima Tamulytė / V. Ovadnevo nuotr.

– Laidą, kurioje Jūs su kolegėmis pažeriate pluoštą naudingų patarimų, jau pamėgo žiūrovai. Kokių atsiliepimų girdite?

– Būna, vakare vaikštau po parduotuvę, mane susistabdo praeiviai ir sako: „Na va, tuoj rodys jūsų laidą, o jūs čia sau ramiai vaikštinėjate.“ Vadinasi, tikrai žiūri mūsų laidą. Keisčiausia, kad mūsų auditorija – ne tik moterys, bet ir žalias jaunimėlis, ir vyrai. Pasirodo, ir jie ten randa kažką naudinga.

– Net neabejoju, kad ir pati sau pritaikote daugybę patarimų, kuriuos išdalinate žiūrovams.

– Pradėjusi vesti laidą suvokiau, kiek daug mes, moterys, nežinome. Štai kad ir apie maisto gaminimą. Pasirodo, iš kelių produktų galima pasigaminti didžiulį gabalą fantastiškai skanaus lydyto sūrio, kuris bus natūralus, be jokių konservantų ir kvepės mėgstamiausiais prieskoniais.

Kad soda puikiai valo nešvarumus, visos puikiai žinome, tačiau, pasirodo, į sodą įdėjus muilo, galima šveisti viską iš eilės – nuo unitazo iki stalviršio. Nors aš kilusi iš kaimo, nežinojau, kaip iš namų išvyti muses – tereikia svogūnų sultimis patepti langų rėmus. Be to, dabar žinau, kaip namų orą padaryti gaivų. Pasirodo, ant batų kilimėlio reikia užlašinti eterinio arbatmedžio aliejaus. Aišku, tai – smulkmenos, apie kurias mes net nesusimąstome, tačiau jos ne tik palengvina buitį, bet ir nuspalvina gyvenimą.

– Kadangi esate keturios, gal jau pasiskirstėte vaidmenimis arba nustatėte laiką, kuriai kada ir apie ką reikės prabilti? Na, kad nereikėtų stengtis vienai kitos perrėkti.

– Kaip aš sakau, mes visos esame pleputės pliurpaliukės, todėl mums labai sunku. Tačiau dabar iš tam tikrų sutartų ženklų suprantame, kuri iš mūsų nori šnekėti. Aišku, kai studijoje turime kokį įdomų svečią, tada jau sunku mus sukontroliuoti, nes visos jam norime užduoti kuo daugiau klausimų. Jūs tik pagalvokite, keturios stiprios moterys! Laimė, kol kas nebuvo nė vieno konflikto, net menkiausio apsižodžiavimo. Labai tuo džiaugiuosi.

– Kad ir kaip ten būtų, nesunku pastebėti, kad lyderio vaidmens ėmėtės būtent Jūs, nes ir garsiausiai šnekate, ir daugiausiai klausinėjate.

– Ir man tenka taip išgirsti. Kadangi esu tas žmogus, kuriam į ausinę sakomos laidos rengėjų komandos, todėl ir atrodo, kad esu vadovaujantis asmuo ir mane žiūrovai labiau įsidėmi. O gal taip yra dėl to, jog esu iš tų žmonių, kurie mėgsta pasakyti kažką smagaus ar į rankas paimti gitarą?.. Tikrai nenoriu būti lydere, maža to, būtų neprofesionalu tuo džiaugtis.

– Ar čia atsitiktinai nutiko, kad ant vienos sofutės susėdo blondinės (Jurgita Tvarijonaitė ir Gintarė Karaliūnaitė – red. past.), o kita atiteko Jums ir tamsiaplaukei kolegei Ingai Šalkauskaitei?

– Įdomiausia, kad ir mane vadina ta blondine (juokiasi). Bet jei visiems kyla tas pats klausimas, vadinasi, sumanymas yra vykęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius