Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Donata Gutauskienė-Laisva parodė, kaip pasididino krūtinę: „Matau išsipildžiusią savo svajonę“

„Žiūriu į save veidrodyje ir negaliu patikėti, kad pagaliau atrodau moteriškesnė“, – sako Donata Gutauskienė-Laisva, kuriai prieš 2 mėnesius buvo atlikta krūtinės didinimo operacija. Pasak žinomos moters, dabar ji – kur kas laimingesnė, savo sprendimo visiškai nesigaili ir yra pagaliau patenkinta savo kūnu.
Donata Gutauskienė-Laisva
Donata Gutauskienė-Laisva / Organizatorių nuotr.

Operacija nerimo nesukėlė

D.Gutauskienė-Laisva pripažįsta maniusi, kad prieš operaciją jausis neramiau ir jaudinsis dėl to, kad reikės gultis ant operacinio stalo. Tačiau šiandien sako, kad nieko panašaus nejautė.

„Aš jaučiausi ne kaip prieš operaciją, o kaip prieš trumpas atostogas. Aš įpratusi visur lėkti, dirbti, koncertuoti, todėl operacija man buvo tarsi atokvėpis. Gydytojas paaiškino man visus niuansus, operacijos detales, tad jaučiausi labai rami. Prieš operaciją nejaučiau net menkiausio jaudulio ir labai laukiau, kada galėsiu pamatyti rezultatą“, – priduria ji.

Organizatorių nuotr./Donatos Gutauskienės-Laisvos vizito pas gydytojus akimirka
Organizatorių nuotr./Donatos Gutauskienės-Laisvos vizito pas gydytojus akimirka

Moters teigimu, pirmieji pojūčiai po operacijos jos taip pat neišgąsdino – nuskausminamųjų prireikė tik prabudus paryčiais. „Aš tą skausmą labiau apibūdinčiau kaip odos tempimą ar diskomfortą kūne. Kurį laiką po operacijos jaučiau tarsi kažkoks sunkumas būtų uždėtas man ant krūtinės. Manau, kad tai yra normalu, kadangi kūnui reikia prisitaikyti prie pokyčių. Tačiau po operacijos aš jaučiausi taip gerai, kad jau tą pačią dieną norėjau keltis iš lovos“, – sako ji.

Pasak jos, gijimo procesas taip pat sklandus. Po operacijos kurį laiką (kelias dienas) buvęs nežymus patinimas ir tempimas jau seniai praeityje. Neseniai padidintos krūtinės gijimą prižiūri „Gijos Klinikų“ plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Darius Bagdanavičius.

Organizatorių nuotr./Donatos Gutauskienės-Laisvos operacijos akimirka
Organizatorių nuotr./Donatos Gutauskienės-Laisvos operacijos akimirka

Praėjus savaitei po operacijos jis apžiūrėjo, ar nėra komplikacijų, po mėnesio leido nusiimti prilaikančius teipus. Apsilankius po dviejų mėnesių, gydytojas įvertino, ar gražiai formuojasi krūtinė, ir patvirtino, kad viskas yra gerai. Kompresinę liemenėlę dar apie mėnesį teks padėvėti.

Donata Gutauskienė-Laisva džiaugiasi, kad pavyko išsirinkti gydytoją, kuriam nebijo užduoti net menkiausių klausimų, tokių kaip: kuriam laikui galima nusiimti specialią prilaikančią liemenėlę, kada po operacijos jau galima plautis galvą, kada galima sėstis prie vairo, ir panašiai.

Organizatorių nuotr./Donatos Gutauskienės-Laisvos operacijos akimirka
Organizatorių nuotr./Donatos Gutauskienės-Laisvos operacijos akimirka

Įgyvendino svajonę

Moteris žinojo, kokio dydžio krūtų norėtų – anksčiau turėjusi itin mažą krūtinę, neturėjo tikslo jos pasididinti per daug. „Anksčiau, kad išpildyčiau savo scenines sukneles, turėjau dėtis įvairiausius pakietinimus, pagalvėles. Todėl norėjau tiesiog normalios, apvalesnės krūtinės“, – sako D.Gutauskienė-Laisva.

Rinkdamasi tinkamą dydį, žymi moteris daug konsultavosi su gydytoju ir bendru nutarimu priėmė sprendimą. Anksčiau turėjusi A dydžio krūtinę, dabar ji džiaugiasi nepilnu C dydžiu.

„Gijos Klinikų“ plastikos chirurgas D.Gutauskienei-Laisvai padėjo išsirinkti ir optimaliausią krūtų formos variantą. Jis moteriai paaiškino, kad yra trys variantai: apvalūs implantai – itin iškeliantys krūtinę ir suteikiantys jai „push-up“ efektą, anatominiai lašo formos – atkartojantys natūralią krūtų formą ir „viduriukas“. Būtent pastarąjį variantą – ergonominio gelio „Motiva“ implantus – ji ir pasirinko.

Organizatorių nuotr./Donatos Gutauskienės-Laisvos operacija
Organizatorių nuotr./Donatos Gutauskienės-Laisvos operacija

Moteris teigia, kad ją sutikę kolegos ir scenos partneriai maloniai nustemba – pasirinktas optimalus krūtinės dydis ir forma natūraliai tinka prie D. Gutauskienės-Laisvos kūno sudėjimo ir per daug nekrenta į akis.

Krūtinės didinimo operacijos užkulisiai – galerijoje:

Pasak D.Gutauskienės-Laisvos, nors galutinio rezultato dar reikės palaukti, ji jau dabar jaučiasi laiminga. „Pažiūrėjusi į veidrodį aš matau išsipildžiusią savo svajonę. Juk apie didesnę krūtinę aš svajojau daugiau nei dešimtį metų. Daugiau savyje nekeisčiau nieko – tai buvo vienintelis minusas, kurį aš kartais slėpdavau net nuo pačios savęs. Bandžiau save įtikinti, kad esu graži, kokia esu, tačiau širdyje tokia nesijaučiau“, – atvirauja ji.

Organizatorių nuotr./Donata Gutauskienė-Laisva
Organizatorių nuotr./Donata Gutauskienė-Laisva

Sulaukė vyro palaikymo

Donata Gutauskienė-Laisva sako, kad vyras pritarė sprendimui pasididinti krūtinę, kadangi žinojo, kad jai tai svarbu. „Iš pradžių mano vyras manė, kad noriu pasididinti krūtinę dėl jo, sakė, kad įsimylėjo mane tokią, kokia aš esu. Tačiau aš apie tai svajojau dar prieš sutikdama jį. Tą supratęs jis pasakė, kad jeigu aš būsiu laimingesnė – tai ir turėčiau ją pasididinti. O aš pati žiūriu į veidrodį ir negaliu patikėti, kad pagaliau tai įvyko“, – džiaugiasi moteris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius