-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lapkauskaitė pritaria Irūnos požiūriui dėl scenos aukoti viską

„Auksinė blykstė“ sezoną televizijoje baigė iškilmingais apdovanojimais. Studijoje šį penktadienį svečiuosis garsiausi, žiūrovų mylimiausi ir daugiausia įvairiausių emocijų sukėlę laidos herojai. Paskutinėje „Auksinėje blykstėje“ visi įdomiausieji tapo apdovanojimų nominantais ir tik kai kurie – nugalėtojais.
Laima Lapkauskaitė
Laima Lapkauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Metų metamorfozės“ nominacijoje nugalėjo garsiausia Lietuvos muzikos prodiuserė Laima Lapkauskaitė – už tai, kad tapo – „-iene“. Nors šiemet „Auksinėje blykstėje“ moteris buvo sutuokta su nekokios reputacijos jaunuoliu Saulėnu, šį kartą teko jai dalyvauti teismo procese dėl šios santuokos nutraukimo.

Kalbant apie asmenines metamorfozes, L.Lapkauskaitė prisipažino, kad situacija nepakito. Vyro, galinčio jai atstoti darbą arba laukiančio namuose, dar nėra. Tačiau garsiausia šalies muzikos prodiuserė mielai kalbėjo apie metamorfozes, kurių ėmėsi auklėtinės.

„Mano patys gražiausi prisiminimai yra iš anų laikų, kai jos visos buvo dar mažos mergaitės ir labai prie manęs prisirišusios. Jos manęs netgi klausdavo: „Vadove, ar man draugauti su tuo vaikinu? – apie ypatingas ir širdžiai mielas akimirkas pasakojo L.Lapkauskaitė „Auksinės blykstės“ studijoje. – Jos dažnai nakvodavo pas mane, o rytais aš joms ruošdavau pusryčius.“

„Auksinės blykstės“ studijoje kalbėdama apie auklėtinių metamorfozes, kurios iš „Mokinukių“ tapo „Studentėmis“ ir gerokai pakeitė įvaizdį, vadovė tvirtino esanti patenkinta, kad kartais ir skandalas praūžia ar pasipila kalbos.

Nors jos auklėtinę Irūną „Žvaigždžių duetų“ komisija išpeikė už kurtizanės įvaizdį scenoje, o aplinkiniai laidė aštrias replikas apie jaunosios atlikėjos apsinuoginimą vyrams skirtame žurnale, L.Lapkauskaitė dar kartą įrodė esanti kieto charakterio.

„Labai gerai, kad kalba, – „Auksinės blykstės“ studijoje nenusileido muzikos prodiuserė. – Viskas ten gerai. Aš, matyt, esu tikrai jauna, nes nieko nepadoraus ar gašlaus nepamačiau.“

Nors prisipažino, kad repeticijoje Irūną matė su džinsais, o scenoje vaizdą išvydo pirmąkart drauge su žiūrovais, moteris tikino, kad puikiai išugdė jaunąją žvaigždę ir pritaria Irūnos neseniai paskelbtam pasakymui, kad padarytų dėl scenos bet ką, net ir paaukotų asmeninį gyvenimą.

Apie garsių scenos moterų gyvenimo metamorfozes, pripažintas klaidas ir smagiausias akimirkas – jau šį penktadienį 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius