Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laura Imbrasienė susilaukė antros atžalos

Televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė kartu su vyru Gediminu jau kelias dienas sūpuoja naujagimį. Porai šią savaitę gimė dukrelė, tai portalui Žmonės.lt patvirtino L.Imbrasienės šešuras Juozas Imbrasas.
 Laura Imbrasienė
Laura Imbrasienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Gimė sveika mergytė, labai dėl to džiaugiuosi. Žmona su kitomis anūkėmis jau buvo aplankyti. Svarbiausia, kad visi sveiki ir laimingi“, – portalui Žmonės.lt sakė J.Imbrasas.

„Per darbus net nespėjau paklausti, kiek sveria, aišku, įdomu, reikės pasidomėti. Bet man, kaip seneliui, svarbiausia, kad gimė sveikas vaikas, graži anūkėlė“, – džiaugėsi jis.

L.Imbrasienės šeimoje ši mergaitė – jau antrasis vaikas. Drauge su vyru jau augina 10-metį sūnų Mantą. Dukrytės lauktis ji pradėjo po dirbtinio apvaisinimo procedūrų.

„Tegul mane pasmerkia – na tai kas! Bet aš džiaugsiuosi ant rankų laikydama mažą žmogutį ir jį augindama“, – drąsiai interviu žurnalui „Žmonės“ apie dirbtinio apvaisinimo procedūras kalbėjo L.Imbrasienė. Sprendimą po visų ašarų, kančių, maldų priėmė drauge su vyru ir visa palaikymo komanda – mama, sese.

Dar lapkričio mėnesį L.Imbrasienė portalui Žmonės.lt atviravo, kad laukti vaikelio ji jau buvo šiek tiek pavargusi – norėjo, kad jis pasaulį išvystų kuo greičiau. „Kalėdas jau sutiksime kartu“, – tąsyk džiaugėsi ji. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius