Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ledai „Magnum“ vėl įkvepia

Gundanti šypsena, savimi pasitikinčio žmogaus laikysena, spinduliuojanti išvaizda – tai „Magnum“ asmenybė. Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė – nuolatos judesyje, visada besiveržianti pasiekti daugiau ir nesulaikoma. Jos asmenybė ir gyvenimo būdas apibrėžia jos įvaizdį, tačiau ryškiausiai Indrę puošia pasitikėjimas savimi. Ir, savaime suprantama, ledai „Magnum“. Indrė sako, kad jos sielos gyvūnas yra toks pats, kaip ir zodiako ženklas – liūtas. Narsus, ryžtingas, ryškus ir išsiskiriantis iš minios.
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė / A.Solomino nuotr.

Šiais metais ledai „Magnum“ pristato naują mados kolekciją, sukurtą tikros „Magnum“ ikonos Agnės Kuzmickaitės. Vienetinė trijų suknelių kolekcija yra sukurta specialiai Indrei Kavaliauskaitei-Morkūnienei, o pagrindinis jos akcentas yra ne tik jau pamėgti ledai, padengti dvigubu šokolado ar karamelės sluoksniu, bet ir šių metų naujiena – aviečių skonio „Magnum Double“ su dviem šokolado sluoksniais.

Dizainerė Agnė Kuzmickaitė teigia norėjusi sukurti išraiškingas ir energija bei stiprybe spindinčias sukneles, kurios padėtų šiuolaikinei moteriai atskleisti savo gyvybingumą ją supančiame mieste. „Mane įkvėpė „Magnum“ ledų daugiasluoksniškumas, spalvinė gama ir idėja išlaisvinti savo vidinį žvėrį“, – kalbėjo moteris.

A.Solomino nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
A.Solomino nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

Kiekvienais metais, bendradarbiaudami su mados industrija, ledai „Magnum“ nustebina naujais projektais, todėl ir šie metai nėra išimtis. Tokios naujovės kaip aviečių ar kokosų skonio „Magnum Double“, padengti dvigubu šokolado sluoksniu, taip pat atspindi pagrindinį šūkį Išlaisvink žvėrį – ryžkis dvigubam. Tai įkvepia kiekvieną moterį drąsiai priimti savo vidų ir leisti suklestėti tikrajai esmei – juk svarbiausia yra visuomet likti ištikima brangiems dalykams ir sau.

Stilius: Agnė Kuzmickaitė specialiai ledai „Magnum“

Makiažas: Milita Daikerytė

Šukuosena: Studio M, A. Smetonos g. 4–17

Fotografas: Audrius Solominas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius