Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinei grupei „Balius“ Zigmas Vaišvila skolingas 32 tūkstančius litų

Legendinės grupės „Balius“ nariai Laura ir Klarkas kreipėsi į laidą „Kažkas atsitiko“ prašydami pagalbos: jie nori atgauti nesumokėtus pinigus už koncertus. Viena „Baliaus“ lyderių Laura Supranavičienė pasakojo, kad per prieš pusantrų metų vykusius prezidento rinkimus grupė buvo pakviesta koncertuoti per vieno iš kandidatų signataro Zigmo Vaišvilos rinkimų kampaniją.
Zigmas Vaišvila
Zigmas Vaišvila / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Tuomet dėl šių koncertų ponas Z.Vaišvila surinko beveik 21 tūkstantį parašų. Tačiau prieš pat priduodant parašus Vyriausiajai rinkimų komisijai paaiškėjo, kad 30 lapų su 1 200 parašų paslaptingai dingo. Todėl Z.Vaišvila neteko galimybės kandidatuoti į prezidentus. Matyt, todėl ponas Z.Vaišvila ir nusprendė, kad nebeverta atsiskaityti su per rinkimų kampaniją jam dirbusiais atlikėjais.

„Jie mums skolingi 32 tūkstančius litų“, – išdavė Laura.

Z.Vaišvila nuo pinigų reikalaujančių Lauros ir Klarko šiuo metu slepiasi kažkur Latvijos gūdumoje. O „Baliaus“ lyderiai jau prarado viltį pričiupti Z.Vaišvilą ir koncertus organizavusią agentūrą už pakarpos. Todėl laida „Kažkas atsitiko“ stengsis padėti Laurai ir Klarkui atgauti sąžiningai ir dorai uždirbtus pinigus.

„Kažkas atsitiko“ taip pat tirs Ingos ir Arūno Valinskų skyrybų kriminalą. Pasirodo, poros santykiai pašlijo dėl trečio asmens. Arūnas Valinskas užsiminė, kad labai geras Ingos draugas šokėjas Andrius Butkus ėmė stebėtinai dažnai lankytis Valinskų namuose. O Inga Valinskienė pareiškė, jog jos vyras Arūnas jai tapo nebemielas. Esą jai daug mielesnė jauno aukšto įdegusio bruneto A.Butkaus kompanija.

Garsiausios Lietuvos poros santykių krizė, pažintis su krepšininko Šarūno Jasikevičiaus dukrytės motina ir grandiozinė metų fiesta – jau pirmadienį 20.30 val. laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius