Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinis Ibizos klubas „Amnesia“ ieško šokėjų bei padavėjų Lietuvoje

Kultinis Ibizos naktinis klubas „Amnesia” intensyviai ruošiasi 2014 m. vasaros sezonui ir skelbia žavių ir talentingų Lietuvos merginų atranką.
Klube dirbanti mergina
Klube dirbanti mergina / Klubo nuotr.
Temos: 1 Šokiai

Į atranką, kuri vyks kovo 21 d. Kaune yra kviečiamos visos merginos, mėgstančios šokti merginos - tiek šokėjos profesionalės, tiek ir patirties neturinčios. Svarbiausia, klubo atstovų teigimu, yra vidinė energija šokiui, charizmatiškumas ir motyvacija įgauti nepamirštamos patirties, dirbant tarp geriausių pramogų srities profesionalų. Šiais metais klubas ieško taip pat ir merginų norinčių dirbti padavėjomis.

Sėkmingai atrankoje pasirodžiusios merginos pasirašo 2-4 mėnesių darbo kontraktą, į kurį taip pat įtraukiamas apgyvendinimas Ibizos centre, transportas, apmokamos kelionės išlaidos ir suteikiamos visos socialinės garantijos.

Nuo 2006-ųjų „Amnesia“ buvo trejus metus iš eilės pripažintas kaip geriausias klubas pasaulyje žiemos muzikos konferencijoje (IDMC), kuri kiekvienais metais vyksta Majamyje ir išrenka labiausiai nusipelniusius šokių muzikos atstovus iš viso pasaulio.

Vasarą čia pasirodymus rengia geriausi pasaulio DJ ir muzikos atlikėjai, tokie kaip Armin van Buuren, Calvin Harris, Chase & Status, Marco Carola ir kt.

Šokėjų atranka vyks:
Kovo 21 d. 16 val. AK Dance studijoje, Laisvės al. 30A, Kaunas.
Registracija  el. Paštu: ibizatrend@gmail.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius