-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lemon Joy“ lyderis gimtadienio proga gerbėjams dovanoja nemokamą koncertą

Pavasario pabaigoje naują albumą „Stebuklas“ pristačiusios grupės „Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas nemėgsta afišuotis, kiek jam metų, tačiau visada didžiuojasi, kad yra gimęs tą pačią dieną kaip ir Andrius Mamontovas – rugpjūčio 23-iąją.
Igoris Kofas
Igoris Kofas / Vinco Alesiaus nuotr.

Tiesa, savo gimtadienių kuklusis dainininkas dažniausiai nešvenčia – nebent draugai parengia kokią staigmeną. Tačiau šiemet už malonius siurprizus jis pasiruošęs visiems atsilyginti. Per savo gimtadienį Igoris surengs nemokamą koncertą erdviame Vilniaus „Vienuolyno kieme“, kur turėtų sutilpti ne tik artimiausi draugai, bet ir ne vienas šimtas gerbėjų.

„Dovanos ir gėlės neprivalomos, o dalyvavimas būtinas“, – taip į savo grandiozinį gimtadienį populiariame socialiniame tinkle svečius kviečia Igoris. Jis neketina tausoti savęs net ir per gimtadienį – koncertas truks apie dvi valandas, o jo metu nuskambės ne tik naujausio albumo kūriniai, bet ir didžiausi „Lemon Joy“ hitai.

„Vasara buvo puiki, surengėme daug smagių pasirodymų. Tikiuosi, kad ir pabaiga bus tokia pat gera. Būtų smagu „Vienuolyno kieme“ pakartoti „Lofto“ rekordą, kuomet į „Stebuklo“ pristatymą netilpo visi norintieji“, – šypsodamasis sako dainininkas.

Nemokamas „Lemon Joy“ koncertas „Vienuolyno kieme“ – rugpjūčio 23 d. 20 val. Grupė rekomenduoja nevėluoti, nes koncertas prasidės laiku!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius