Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkiško kraujo turinti „Nuodėmingosios Kalifornijos“ žvaigždė Madeline Zima naujame serialo sezone

Vienu geriausių visų laikų televizijos serialu vadinama „Nuodėmingoji Kalifornija“ yra giriama dėl įkvepiančio scenarijaus, charizmatiškų charakterių, tikros meilės ir gero humoro. Šio visame pasaulyje tiek žiūrovų, tiek kritikų pripažinto serialo naujausio antrojo sezono serijos bus rodomos ir Lietuvoje.
Madeline Zima
Madeline Zima / TV3 nuotr.

Naujose TV3 serialo „Nuodėmingoji Kalifornija“ serijose, be šiuo metu skandalais pagarsėjusio Davido Duchovny, ir toliau vaidins Madeline Zima, kurios įkūnytoji šešiolikmetė Mia suvilioja pagrindinį veikėją Henką ir pavagia jo naujos knygos rankraštį. Ši aktorė žiūrovams jau pažįstama iš serialo „Auklė“. Ten ji vaidino garsiosios auklės Fran Dresher prižiūrimą jauniausiąją Greisę.

Madeline Zima filmuotis pradėjo nesulaukusi nė trejų metukų. Pirmiausiai iš tūkstančio vaikų ji buvo atrinkta filmuotis reklamai, praneša TV3.

„Pastebėta buvau greičiausiai dėl to, kad beveik vienintelė tada neverkiau“, – juokiasi jaunoji aktorė.
Pasirodo, ši amerikiečių aktorė turi lenkiško kraujo ir net žino savo pavardės reikšmę.

„Daugelis iš mano pavardės sprendžia, kad aš esu slovakė. Iš tiesų taip nėra. Mano senelis iš mamos pusės yra lenkas, iš ten ir mano pavardė. „Zima“ lenkiškai reiškia žiemą“, – aiškina Madeline.
„Nuodėmingosios Kalifornijos“ pagrindinės temos besisukančios apie seksą, narkotikus bei laisvą gyvenimo būdą, – šiai amerikietei tolimos.

„Aš nemėgstu linksmintis ir gerti svaigalų, man paprasčiausiai neskanu. Tai gana neįprasta, turint omenyje tai, jog aš turiu airiškų ir lenkiškų genų“, – juokiasi Madeline Zima.

Vis dėlto apie prieštaringą Mios vaidmenį TV3 seriale „Nuodėmingoji Kalifornija“ ji kalba ne kategoriškai ir savo personažo neteisia.

„Nors anksčiau maniau, kad nieku gyvu nepasielgčiau kaip mano herojė Mia, dabar manau, kad atsidūręs beviltiškoje padėtyje žmogus kartais padaro tai, ko šiaip tikrai nesumanytų ar neišdrįstų. Ir nors aš manau, kad Mia dažnai elgiasi neteisingai, surandu jos personažui pateisinimų, kad ji augo be motinos, jai trūksta dėmesio ir pan.“, – aiškina „Nuodėmingosios Kalifornijos“ aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius