Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leo ir Bružas meksikiečius prakalbino lietuviškai: neįmanoma suvaldyti juoko

Visą mėnesį Meksikoje keliaujantys ir laidą filmuojantys aktoriai Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas net ir sunkiausiose situacijose nestokoja geros nuotaikos ir humoro jausmo. Šį kartą itin linksmai nusiteikę laidos herojai meksikiečius prakalbino lietuviškai.
Leonardas Pobedonoscevas, Audrius Bružas
Leonardas Pobedonoscevas, Audrius Bružas / LNK nuotr.

Į tolimąją Meksiką aktoriai išsiruošė su tikslu nufilmuoti geriausią TV šou Lietuvoje. Keliaudami ekstremaliomis sąlygomis Leo ir Bružas patiria ne tik kvapą gniaužiančių ir įsimintinų nuotykių. Kelionės metu aktoriai gauna užduočių – netikėtoje aplinkoje jiems reikia sukurti improvizacijų įvairių lietuviškų laidų temomis.

Tokie iššūkiai net profesionalius aktorius kartais išmuša iš vėžių. Itin greitai reaguoti į pateiktą improvizacijos temą bei ją pateikti naujai, juokingai ir dar nematytai – iš tiesų sudėtinga. Anot aktorių, improvizacijos kelionėje – jiems dar neištirtas laukas.

VIDEO: Leo ir Bružas meksikiečius prakalbino lietuviškai

Vienos tokių užduočių metu Leo ir Bružas ryžosi netikėtam eksperimentui – meksikiečius prakalbinti lietuviškai. Nors toks užmojis gali pasirodyti kone neįmanomas, profesionalai savo žodį tesėjo.

Kaip meksikiečiai bando kalbėti lietuviškai bei atsakyti į klausimus apie negirdėtą šalį, pamatyti galite laidos ištraukoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius