Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leo Valentino dienos staigmeną mylimajai rengia kas antrus metus

Mylėti gera kasdien, bet kartą per metus tai darome ypatingai. Šiemet tai – vasario 12 d. prekybos ir pramogų centre „Ozas“ rengiama „Meilės diena“, kurioje laimingos poros galės kautis meilės kovose, džiaugtis šiltomis melodijomis ir kitomis, specialiai jiems rengiamomis linksmybėmis.
Leo Valentino dienos staigmeną mylimajai rengia kas antrus metus.
Leo Valentino dienos staigmeną mylimajai rengia kas antrus metus. / Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ nuotr.

Šventinių „Meilės“ dienos“ renginių vedėjo, aktoriaus, nuolat įsimylėjusio Leonardo Pobedonoscevo paklausėme, kuo Valentino diena ypatinga jam.

Leo, ar manai esąs romantikas?

Galiu vasarą atsigulti vidury lauko ir žiūrėti į dangų. Turbūt esu romantikas ir melancholikas. Ir nors nesivaikau madų, man Valentino diena – graži šventė, skirta dviems.

Kaip dažniausiai švenčiate Valentino dieną?

Su mylimąja sutarėme, kad vienais metais vienas rengia siurprizą, kitais – kitas. Šiemet staigmenos laukiu aš.

Kokią keisčiausią ar įsimintiniausią meilės dovaną esi gavęs?

Turbūt labiausiai įsiminė, kai mylimoji išvažiavo ilsėtis į kurortą, o aš likau vienas namie. Nors negali pykti, kad ji sau pasidovanojo dovaną.

Tenka vesti ne vieną renginį įvairiomis su meile, romantika susijusiomis progomis. Ar dėl to romantika netapo nebeįdomi/atgrasi?

Man tai šventė, ir viskas. Nors kai pagalvoji, galbūt tai tampa tendencija visų švenčių prasme, jos darosi vis labiau komercinės. Bet aš nuo viso šito atsiriboju ir galvoju apie reiškinį. Tikrai tikiu, kad ta diena – ypatinga.

Kodėl svarbu švęsti Valentino dieną?

Bent jau man ši diena yra tikra, ne „pritempta“. Gal kitą dieną viską užmirši ir nebesijausi taip, bet tądien tvyro ypatinga atmosfera: ką besutiktum, visi šypsosi, kitaip apkabina, kitaip pabučiuoja pasisveikinant.

O ką daryti, jei neturi poros, kai visi aplink spinduliuoja meile?

Įsimylėjėlių diena – ne tik tiems, kurie jau atrado vienas kitą, bet ir visiems ieškantiems. Man atrodo, svarbiausia nelikti namie ir negyventi svajonėmis, nes tai labai graži diena sutikti tą, kurį norėtum įsimylėti.

Prekybos ir pramogų centras „Ozas“ kviečia paklausyti Leo patarimo. Dar prieš Valentino dieną, vasario 12 d., šeštadienį, nuo 12 iki 18 val. atvykęs į prekybos ir pramogų centrą antrosios pusės galėsi dairytis besiklausydamas dainų, kurias atliks garsios grupės ir atlikėjai – „69 Danguje“, „Studentės“, Irūna, Paulius ir Marius Jampolskis, o įsimylėjėlių porų lauks romantiškos staigmenos, linksmos užduotys bei dovanos – pakvietimai į „X-Planet“, gardžios picos, „Ozo“ dovanų kuponai ir kiti meilės prizai. „Meilės dieną“ „Oze“ užbaigs kino maratonas – filmai „Paskutinė naktis“, „Po vienu stogu“ ir premjera – „Be įsipareigojimų“ nuteiks romantiškai visam savaitgaliui ir vasario 14-ąjai!

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius