Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lidija Rasutis užsisklendė savyje ir pradėjo tapyti

Antradienio vakarą laidos „Burbulas“ žiūrovai išvys garsiosios Lidijos Rasutis kaip menininkės debiutą. Kartu su kitais dviem dalyviais atsiskyrusi nuo pasaulio ir informacijos, vakarėlių liūtė atsidavė savianalizei ir nutapė simbolišką paveikslą su burbulais.
Lidija Rasutis ir Livija Gradauskienė
Lidija Rasutis ir Livija Gradauskienė / Lietuvos ryto televizijos nuotr.

„Trys dienos be telefono ir be žmonių man buvo palaima, pagaliau galėjau padaryti tai, ką planavau dvejus metus! Sužinojusi, kad tris dienas būsiu užrakinta „Burbule“, niekas man neskambins, neateis į svečius, nereiks ruošti valgio, o paskui plauti kalno indų, iš karto supratau, kad pagaliau galėsiu tapyti ir dvejus metus kampe palikta drobė pagaliau bus panaudota. Prisipirkau naujų dažų, teptukų, įsigijau molbertą ir ėmiausi darbo“, – pasakoja veiklioji Lidija Rasutis, rodydama dar dažais kvepiantį paveikslą.

Moteris neslepia – tapyti, kaip ir dainuoti, ji niekada nesimokė ir naujasis jos kūrinys vos antras gyvenime.

Pirmasis mano darbas drambliško dydžio, nutapiau jį mūsų su vyru penkiolikos metų bendro gyvenimo jubiliejaus proga. Dabar jis kabo mūsų svetainėje. Iki šiol imtis naujo darbo neturėjau laiko. Šį paveikslą baigiau tik šį rytą, prieš pat mus išvežant į „Burbulo“ studiją“, – džiaugėsi Lidija prieš žaidimo startą.

Renginių vedėja ir organizatorė prasitarė, kad kiti du su ja kartu uždaryti laidos dalyviai truputėlį pyko ant Lidijos dėl jos užsisklendimo. Vis dėlto garsenybei ne kartą teko atsitraukti nuo savo kūrinio, nes kaimo turizmo sodyboje „Riterio krantas“, kurioje dalyviai ir gyveno, buvo surengtos viduramžius menančios varžybos. Nuo informacijos izoliuota trijulė išmėgino užduotis su senoviniais šalmais, sveriančiais net tris kilogramus, kalaviju mėgino nukirsti obuolį, lindo pro kliūtis. Žaidimo dalyvės po užduočių ruožo juokavo, kad iki pilnos laimės joms trūksta tik Sančos Pancos, kuris nešiotų ginkluotę.

„Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai jau šį vakarą išvys, kaip pailsėjusiems laidos dalyviams kartu su Lidija Rasutis seksis įveikti paskutinį ir pagrindinį „Burbulo“ etapą: atskirti, kas įvyko Lietuvoje ir pasaulyje per tris jų poilsio dienas bei laimėti skrydžio bilietus į vieną Europos sostinių. Kokią, priklausys nuo to, kiek mylių žaidimo metu jiems pavyks surinkti.

Kol Rasutis gliaudys laidos vedėjos Livijos Gradauskienės pateiktas užduotis, naujiems išbandymams ruošiasi kita garsi moteris – dainininkė Liveta Kazlauskienė. Savąjį mobilųjį telefoną leidusi užrakinti, Kauno rajono tarybos narė baiminasi, kad labiau nei skambučių ji ilgėsis savo pudelytės Saros. Trijų dienų savanoriškai izoliacijai pasiryžusi Liveta svajojo augintinę pasiimti kartu į projektą, tačiau labai nuliūdo sužinojusi, kad to padaryti neleidžia svečių namų taisyklės. Kaip seksis Livetai Kazlauskienei, „Burbulo“ žiūrovai išvys dar šią savaitę.

Aktualių ir linksmų naujienų laida „Burbulas“ žiūrovų laukia kiekvieną darbo dieną 19 val. 20 min. per „Lietuvos ryto” televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius