-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lidija Rasutis vyrus užburia specialiu eliksyru

Šio ketvirtadienio LNK laidoje „Supertortas“ tituluotoji Kauno ponia Eglija Vaitkevičė užsimins apie vakarėlį su Lidija Rasutis. Laidos tema buvo „Kuri per pasimatymą nuobodžiausia“. Galima suprasti, kad Eglijos ir Lidijos vakarėlis tikrai buvęs ne pats nuobodžiausias.
Lidija Rasutis
Lidija Rasutis / Irmanto Gelūno/„15min.lt“ nuotr.

L.Rasutis, vos Eglija pradėjo pasakoti istoriją, įsitempė ir laukė atomazgos. Tačiau Eglija nekreipė dėmesio ir atvirai tęsė. E.Vaitkevičė išdėstė, kaip kartą naktį gatvėje netikėtai susitiko Lidiją, o ši pasiūlė užsukti į barą. Pasiūlymas buvo priimtas, moterys patraukė į barą. Tiesa, ne vienos – paskui Lidiją sekė penkių ar šešių vyrų būrelis. Pasak Eglijos, vyrų buvę tiek daug, kad net jai jų pakakę.
 

Ką linksmosios kūmutės veikė su tais vyrais toliau, iš Eglijos išpešti nepavyko. Tačiau kaip priežastį, kodėl jie sekė Lidiją, Kauno ponia įvardijo bičiulės įdomumą. Pačios Lidijos versija buvo kur kas paslaptingesnė: esą ji turi tokį žiedelį su talpykla, iš ten vyriškiui galima įpilti eliksyro.

Kitos laidos dalyvės iš karto padarė išvadą, kad stipriąją lytį traukia stebuklingieji milteliai. Eglija patikino, kad tąnakt jas į barą lydėję vyrai nebuvo girti, „greičiau normalūs“. Tuo metu Lidija ėmė tikinti, kad tą vakarą gėrė vien arbatą. 

 Ar Lidija atskleis eliksyro sudėtį, paaiškės naujausioje „Supertorto“ laidoje jau šį ketvirtadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius