-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lidijos Rasutis geidžia ir jaunas, ir senas

Ekscentriškoji Amerikos lietuvė Lidija Rasutis tvirtina nesiskundžianti vyrų dėmesiu: jo sulaukia ir iš jaunų vaikinų, ir iš bendraamžių, o visai neseniai – ir iš simpatiško septyniasdešimtmečio, praneša žurnalas „Klubas“.
Lidija Rasutis
Lidija Rasutis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lidija Rasutis

„Kai gauni dėmesio, labiau pasitempi. Ir dabar jaučiuosi graži. Žinau,kad kai kurie mano, jog esu per sena taip elgtis ir ekscentriškai rengtis, bet man tai išeina natūraliai. Seksualumas matyti akyse – jo nenuslėpsi. Sulaukiu daug dėmesio ir iš vyrų – ir iš jaunų, ir iš savo bendraamžių. Žmogus, manau, būna įdomus ne dėl amžiaus. Per Naujuosius metus prie manęs kibo septyniasdešimtmetis – ne susenęs koks, o labai fainas. Kabino, prašė mano numerio, bet nedaviau – juk esu ženota moteris!“ – juokėsi Lidija. Pasak jos, panašių atvejų nors ir ne kasdien, bet vis pasitaiko.  

„Tai savotiškas komplimentas – tarsi priminimas, kad tavęs nori ne tik tavo vyras, bet ir kiti“, – žurnalui „Klubas“ teigė Lidija.

Ryškia išvaizda ir pomėgiu vakarėliams garsėjanti moteris traukia vyriškos lyties atstovų žvilgsnį, tačiau jei prireikia, Lidija geba būti ir santūresnė, elegantiška: apsivilkti juodą suknelę, pasidabinti perlais.

„Bet taip būna tik tada, kai reikia su vyru ar kuo kitu eiti į rimtą vakarą. Esant tokiai situacijai save šiek tiek nugesinu. Į bažnyčią, pavyzdžiui, su miniaku irgi neičiau“, – teigė moteris.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius