Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepa Norkevičienė: „Man didelė garbė vadintis žmona“

Pernai liepą su mylimuoju Evaldu Norkevičiumi atšokusi nuostabias vestuves dainininkė Liepa Norkevičienė (26) šiandien tikina, kad aplinkinių piešiama ateitis, esą po santuokos ji pamirš medicinos mokslus, paliks sceną, nepasitvirtino.
Liepa Norkevičienė
Liepa Norkevičienė / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Koncertų nesumažėjo, o nuo rudens Liepa žada grįžti į medicinos studijas. Tiesa, jiedu su Evaldu ryžosi trečiam šeimos nariui... nusipirko šunį.

Ar santuoka apvertė jos gyvenimą? Liepa pripažįsta, kad neužtenka įkurti meilės židinį, reikia jį ir kūrenti. Ir kol kas jiems tai pavyksta, „su viena kita mano sukurta drama“.

Tačiau Liepa įsitikinusi, kad be Evaldo tikrai jaustųsi nelaimingesnė, nes jis – pats geriausias draugas ir turi visas savybes, apie kurias svajojo, kad turėtų jos vyras.

„Nerasčiau kito žmogaus, kuris man suteiktų tiek laimės. Mano vyras – protingas, išsilavinęs, rūpestingas, jaunas, man be galo gražus... Jo būdo bruožai – tiesiog puikūs. Aš juo žaviuosi, didžiuojuosi, už jo jaučiuosi kaip už sienos. Man labai gera, kad Evaldas yra mano vyras, man didelė garbė vadintis jo žmona, – gražių žodžių savo vyrui negaili Liepa ir su šypsena priduria: – Gal net atsirastų pulkelis merginų, norinčių jį nuo manęs nuvilioti.“

Visas interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Evaldas ir Liepa Norkevičiai
Irmanto Gelūno/15min nuotr./Evaldas ir Liepa Norkevičiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius