Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepa Norkevičienė su Jurijumi Smoriginu šoko per skausmus: „Kai užvaldo adrenalinas, nejauti nieko“

Naujame šou „Aš galiu!“ dalyvauti sutikusi dainininkė Liepa Norkevičienė priėmė pirmąjį iššūkį: varstoma žiūrovų ir komisijos žvilgsnių scenoje šoko popmuzikos legendos Michaelio Jacksono padiktuotu ritmu. Šokį dainininkė atliko ne viena: į poras gavo profesionalų choreografą Jurijų Smoriginą.
Liepa Norkevičienė ir Jurijus Smoriginas
Liepa Norkevičienė ir Jurijus Smoriginas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Paruošti pasirodymą – šokį pagal M.Jacksono muziką, kurio pamatu tapo firminiai kultinio atlikėjo šokio žingsneliai – L.Norkevičienė ir J.Smoriginas turėjo vos per savaitę.

Žmonės.lt rašė, kad artėjant šou L.Norkevičienė neapsiėjo be traumų: užmynusi ant stiklo šukės susipjaustė pėdą. Tiesa, dainininkė patikino, kad nelaimė nutiko repetuojant kitą pasirodymą, bet ne šį.

Vis dėlto su J.Smoriginu L.Norkevičienė šoko per skausmus – žaizda nespėjo sugyti.

„Taip ir sekėsi – skaudėjo. Bet yra vaistų, kurie tą skausmą mažina. Be to, kai ateini ant scenos ir pradedi šokti, užvaldo adrenalinas. Tada nieko nejauti. Bet turiu pripažinti: visos repeticijos vyko puse kojos. Tada nešokau taip, kaip per tikrąjį pasirodymą, – neleido galimybės“, – sakė ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jurijus Smoriginas ir Liepa Norkevičienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jurijus Smoriginas ir Liepa Norkevičienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidos „Aš galiu!“ filmavimo akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidos „Aš galiu!“ filmavimo akimirka

Iš tiesų, komisija L.Norkevičienės pastangas įvertino tiesiog puikiai: vertintojais tapę Tomas Langvinis, Beata Nicholson ir Rūta Ščiogolevaitė it vienas kartojo, kad Liepa turi didelį talentą šokti ir pasirodė nepriekaištingai.

Pastabų jie pažėrė J.Smoriginui, neva kaip iš choreografo, tikėjosi daugiau. „Taip ir matosi, kas dirbo puse kojos“, – sakė R.Ščiogolevaitė, žvelgdama į Jurijų.

Bet Liepa partneriui pastabų neturėjo. „Partneris jis labai geras“, – sakė. Tik pats J.Smoriginas besijuokdamas suskubo įsikišti: „Ji meluoja. Mes prieš eidami į sceną tris kartus susiėdėme, jei ne keturis.“

Bet L.Norkevičienė tokius porininko žodžius tarsi praleido pro ausis: „Pasirodymas buvo geras, dėl to džiaugiuosi, ir apie Jurijų nieko bloga negaliu pasakyti. Jis padarė, ką turėjo padaryti, o aš padariau savo. Visad repetavome atskirai, o pasirodymą „suklijavome“ išvakarėse. Buvo abiems, ką pataisyti, bet galutinis variantas gavosi geras.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jurijus Smoriginas ir Liepa Norkevičienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jurijus Smoriginas ir Liepa Norkevičienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius