Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvaitė Živilė Šataitė britų televizijos šou ketina pavergti regbio žaidėją Gaviną Hensoną

Didžiojoje Britanijoje rugpjūčio 19-ąją prasidėjęs realybės šou „Bachelor“ (liet. „Viengungis“) turi ir lietuviško kraujo. Varžybose dėl geidžiamu jaunikiu tituluojamo Velso regbio lygos žaidėjo Gavino Hensono kovoja ir lietuvė Živilė Šataitė.
Živilė Šataitė
Živilė Šataitė / „Channel 5“ nuotr.
Temos: 1 Televìzija

Šou transliuojančio kanalo „Channel 5“ tinklalapyje Živilė aprašoma kaip romantiška asmenybė. „Tikra romantikė Živilė nešvaistys savo laiko su vaikinu, kurio neįsivaizduoja kaip būsimo savo vyro. Ji pripažįsta, paisanti senųjų vertybių ir laukianti to vienintelio“, – rašoma apie lietuvaitę.

Garsia vizažiste trokštanti tapti Ž.Šataitė – viena iš 25-ių šou dalyvių. Merginos jau atvyko į Prancūzijos Rivjerą (pranc. Côte d'Azur), kur pirmąsyk susitiko su žaviuoju viengungiu. Jau po pirmojo susitikimo 29-erių G.Hensonui buvo liepta išrinkti 10 merginų, kurios kovos nebetęs.

Akcentuoja nekaltybę

Kaip rašo britų leidinys „Daily Star“, Ž.Šataitė išties norėtų tapti G.Hensono mergina. Tiesa, ypač akcentuojama tai, kad 21-erių „pupytė“ iš Lietuvos yra nekalta. „Jei ji atrodys nervinga, tai tik todėl, kad ji dar skaisti. Ji pripažino, kad niekuomet su vaikinu nėjo iki galo, bet norėtų, kad Gavinas taptų jos pirmuoju“, – rašo laikraštis.

„Scanpix“ nuotr./Gavinas Hensonas
Gavinas Hensonas

Per pirmuosius rinkimus Živilė perėjo į kitą turą ir tapo viena iš 15-os išlikusių dalyvių. Naujos šou serijos anonse mergina prisipažįsta apie savo nepatyrimą su vyrais. „Dar nesu turėjusi vyro. Ieškau sau tinkamo žmogaus, kurį galėčiau pamilti ir kuris mane vertintų“, – sakė 21-erių lietuvė.

Penktadieniais per „Channel 5“ Didžiojoje Britanijoje rodomo šou naujausioje laidoje kitą savaitę žiūrovai išvys merginų „gelbėtojų“ fotosesiją Prancūzijos pietuose. Čia, teigiama, Živilė pakerės viengungį savo figūra. „Gavinas ir Živilė gerai atrodė drauge, o tarp jų užsimezgęs ryšys akivaizdus“, – sakė vienas „Daily Star“ šaltinių.

Tiesa, jaunos lietuvaitės sėkmė visai nedžiugina kitų dalyvių. „Ji – tamsusis arkliukas, tikrai įžūli mergiotė ir tikra koketė, kai tik Gavinas yra šalia“, – skundėsi Živilės 23-ejų varžovė Laura Blair.

Anksčiau G.Hensonas apie ketverius metus susitikinėjo su britų dainininke Charlotte Church. Jie susilaukė dviejų vaikų – mergaitės Ruby Megan, kuriai rugsėjį sueis 4-eri ir sūnaus Dexterio Lloydo, kuriam sausį bus treji. Pora išsiskyrė praėjusių metų gegužės pabaigoje.

Plačiau apie britų realybės šou „Viengungis“ skaityti galite oficialiame jo tinklalapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius