-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvė Beegee Margenytė tapo seksualių apatinių reklaminės fotosesijos veidu

Pasaulyje gerai žinomo prekės ženklo „Penti“ šių metų pavasario-vasaros apatinio trikotažo kolekcijos veidu tapo lietuvių modelis Beegee Margenytė.
Beegee Margenytė
Beegee Margenytė / „Penti“ nuotr.

„Fotosesija Kuboje vyko be galo gražiame, klasika ir senove dvelkiančiame viešbutyje. Įsimintiniausia buvo gėlių kalnai, kuriuos galima pamatyti šios fotosesijos nuotraukose. Dar niekada nebuvau apsupta tokio didžiulio kiekio nuostabių gėlių žiedų, atrodė kad būčiau tartum pasakoje“, – po fotosesijos sakė modelių agentūros „P Models Scout Team (Lithuania)“  modelis Beegee Margenytė.  

Pasak pasaulyje vis labiau populiarėjančio modelio, fotosesija vyko itin sklandžiai, buvo malonu dirbti su draugiška komanda, tad darbas nė kiek neprailgo.

Lietuvaitės Beegee Margenytės nuotraukos yra papuošusios ne vieno garsaus mados žurnalo puslapius: nuo „Vogue“ iki „Harper’s Bazaar“, modelis yra buvęs ir itin prabangių „Faberge“ papuošalų reklaminiu veidu.

„Penti“ nuotr./Beegee Margenytė
„Penti“ nuotr./Beegee Margenytė

„Penti“ 2016 m. pavasario ir vasaros apatinio trikotažo kolekcijoje gausu švelnių, pastelinių spalvų, ryškūs  gėlių motyvai. Kolekcija pabrėžia moteriškumą, juntama pavasario gaiva. Kolekcijoje svarbią vietą užima specialiai nuotakoms sukurta serija „Nuotakos sapnas“.

Turkų prekės ženklas „Penti“ gyvuoja daugiau nei 50 metų, turi daugiau nei keturis šimtus parduotuvių įvairiose pasaulio šalyse. Pirmoji „Penti“ parduotuvė Baltijos šalyse buvo atidaryta praeitų metų birželio mėnesį, prekybos centre „Ozas“.

VIDEO: „Penti“ fotosesijos su Beegee Margenyte užkulisiai

„Apatinio trikotažo reklamai fotografuojuosi dar tik ketvirtą kartą. Tokių fotosesijų  metu turi atskleisti visą savo moteriškumą ir švelnumą, tai padeda labiau pamilti savo kūną ir įgauti pasitikėjimo savimi, gali pasijausti tikra moterimi!“, – nuoširdžiai prisipažįsta Beegee, pati besirenkanti neiššaukiantį, patogų ir neretai nėriniais subtiliai pagražintą apatinį trikotažą.

„Visada noriu jaustis nesuvaržyta ir laisva, tuo pačiu graži ir moteriška, todėl visų pirma atkreipiu dėmesį į apatinių drabužių kokybę, nes juos dėvime arčiausiai savo kūno, todėl stengiuosi rinktis kuo natūralesnes medžiagas“, – sakė modelis Beegee, pasidžiaugęs, kad jos reklamuojamą apatinį trikotažą „Penti“ galės vilkėti ir Lietuvos moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius