-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvė tapo konkurso „Misis visata 2009“ nugalėtoja (atnaujinta 13.53 val.)

Rygoje vykusį „Mrs Universe 2009“ konkursą laimėjo dviejų vaikų motina 35 metų Vaida Ragėnaitė iš Lietuvos.
Lietuvė tapo konkurso nugalėtoja
Lietuvė laimėjo konkurso finalą / mrsuniverse.lv nuotr.

Rygoje vykusiame konkurse jau nuo pirmų dienų finansų specialistė iš Lietuvos, auginanti du vaikus – 15 sūnų  ir dvejų metukų Urtę, sulaukė daug dėmesio.

Lietuvei šiame konkurse teko įveikti nemažai pretendenčių – iš 70 kandidačių buvo atrinktos 20, kurios varžėsi finale. Tačiau finale paaiškėjo, kad lietuvei čia nėra lygių.

Advetureofabeautyqueen.wordpress.com rašo, kad naujieną,  jog tapo konkurso nugalėtoja, lietuvei pranešė Filipinų atstovės šiame konkurse vyras. Filipinietė konkurse laimėjo trečiąją vietą. Antroji vieta atiteko Belgijos atstovei.

Dar prieš šį konkursą „Mrs World Lithuania“ sakė, kad nors konkurse jokių standartų nereikalaujama, ji beveik juos atitinka – 179 centimetrų ūgio blondinė išsiskiria puikia figūra. Beje, anksčiau ji jau buvo dirbusi modeliu, demonstravo salono „Nijolė“ kailinius. Moteris sako, kad eiti podiumu jai yra tikras malonumas.

Nuo 2002 metų bendrovėje „Seesam Lietuva“ dirbanti V.Ragėnaitė teigia, jog motinystė ją padarė laimingą – duodama interviu „Moters savaitei“ gražuolė teigė, kad tik susilaukusi antro vaiko jaučiasi pagaliau subrendusi ir netgi išgražėjusi. „Dabar gyvenu nuostabiausią savo gyvenimo laikotarpį“, – sakė moteris.

V.Ragėnaitės šių metų pabaigoje dar laukia kelionė į Vietnamą, kur ji su 50 šalių atstovėmis dalyvaus konkurse „Misis pasaulis“. Šiam konkursui lietuvė nusprendė nuomotis sukneles. 

Papildyta 13.53 val. Konkurso „Mrs Universe 2009“ atstovė Lietuvoje Evelina Gruzdienė pirmadienį 15min.lt tvirtino, kad grįžus nuotaika pakili, o svarbią pergalę Lietuvai pelniusi V.Ragėnaitė antradienį pailsėjusi skirs dėmėsio Lietuvos žurnalistams.

„Leidome pamiegoti Vaidai po kelionės. Ji neseniai grįžo, jai teko daug fotografuotis ir bendrauti su žurnalistais, ji užsitarnavo poilsio“, – sakė E.Gruzdienė. Anot jos, lietuvės laimėta „Mrs Universe 2009“ karūna – pirmasis toks pasiekimas šalies istorijoje.

„Konkurso metu jautėmės labai smagiai, jutome latvių palaikymą. Vaida buvo gerai pasiruošusi, bendraujanti, tad latvių simpatijos buvo ne tik dėl tautybės ar šalių kaiminystės“, – linksmai kalbėjo konkurso atstovė.

E.Gruzdienės teigimu, konkursantėms privaloma būti išsilavinusioms, mokėti kuo daugiau užsienio kalbų. „Vaida visuomet rengdavosi pagal reikalaujamą aprangos kodą, nevėlavo. Net  organizatoriai sakė, kad su ja labai lengva ir malonu dirbti“, – lietuvės pasirodymu džiaugėsi moteris. Konkurse „Mrs Universe 2009“ gali dalyvauti visos ištekėjusios moterys, turinčios bent vieną vaiką. Amžiaus apribojimų dalyvėms nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius