Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvė Vika Volkutė pasirodė 19-oje Niujorko mados savaitės pristatymų

Ką tik praūžusi Niujorko mados savaitė šį kartą buvo išskirtinai spalvinga ir įvairi tiek dizainerių kūrybiniais sumanymais, tiek lankytojų skaičiumi, tiek modelių pasirinkimu. Ji buvo itin sėkminga lietuvaitei Vikai Volkutei. Pirmą kartą dalyvaujanti šiame prestižiniame mados šurmulyje, Vika pasirodė net 19-oje mados pristatymų.
Vika Volkutė
Vika Volkutė / „Baltic Model Managment“ nuotr.

„Lacoste“, „Carolina Herrera“, DKNY (Donna Karan New York), „Herve Leger by Max Azria“, „Jen Kao“, „Richard Chai“ – tai tik keletas garsių dizainerių, pasirinkusių lietuvaitę savo naujos kolekcijos pristatymams.

„Prieš siųsdami Viką į Niujorką, tikėjomės, kad jai seksis, nes ji – puikus modelis, šilta ir bendraujanti asmenybė, be to, labai profesionali ir disciplinuota. Šią vasarą baigusi universitetą, atsakingai ruošėsi mados savaitėms, kasdien sportavo, tad prieš išvykdama į Niujorką ji buvo puikios formos ir nuotaikos. Su ja dirbame jau daug metų, ji viena iš atsakingiausių mūsų merginų. Labai džiaugėmės iš mūsų partnerių Niujorke, IMG agentūros, girdėdami, jog dizaineriai apie Viką atsiliepia tik geriausiais žodžiais „fantastiška, norime ją matyti ant mūsų podiumo“, – pasakoja modelių agentūros „Baltic model management“ direktorė Ingrida Bačelytė.

Vikos agentas Massimo Parisi sako besidžiaugiantis jos sėkme Niujorke, tačiau tikisi dar daugiau naujienų.  Jis nekantriai laukia viso bendro darbo rezultato – mados savaitės dar nesibaigė, Vika  dalyvauja ir Londono,  Milano bei Paryžiaus mados savaitėse.

Baltic Model Managment nuotr./Vika Volkutė
„Baltic Model Managment“ nuotr./Vika Volkutė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius