Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviško siaubo filmo „Rūsys“ sulaukė pirmos parodijos – imituojama paranormali erekcija

Spalio 24 dieną Lietuvos kino ekranus pasieks ilgai lauktas pirmasis lietuviškas siaubo filmas „Rūsys“. Dar „Kino pavasaryje“ juostos anonsą matę pasaulio kino industrijos atstovai vienbalsiai tvirtino, kad filmas atitiks visus šiuolaikinius Holivude kuriamų siaubo juostų standartus.
Filmo „Rūsys“ plakatas
Filmo „Rūsys“ plakatas
Temos: 1 Siaubo filmas


Pasak filmo režisieriaus Ričardo Matačiaus, „Rūsio“ siužetas kuriamas pasitelkus pasitelkus psichologiją, o ne rodant banaliai trykštančius kraujo fontanus, kaip dažnai įprasta siaubo žanre. Jį jau spėjo pagirti ir garsus danų režisierius Larsas von Trieras.

Iki šiol apie filmą kalbama labai rimtai. Esą siaubo juosta tikrai pataikys į kokybės dešimtuką ir tikrai sulauks gerų atsiliepimų. Tačiau ko tikėtis iš filmo žiūrovui? Internerte išplito būsimą filmą parodijuojantis vaizdo klipas. siaubo filmų mėgėjai netruko atpažinti, kad jame bandoma atrasti paralelių su daug apkalbų prieš porą metų sukėlusiu siaubo filmu „Paranormalūs reiškiniai”.

Parodijoje siužetas susiejamas su paranormalia erekcija, čia netrūksta keiksmažodžių, primityvaus humoro. Nepaisant to, „Rūsio“ kūrėjus toks internautų pokštas, panašu, pralinksmino. Pasak jų, jei dar dienos šviesos neišvydęs filmas jau parodijuojamas, tai - geras ženklas.  „Šis darbas – tikrai ne mūsų“, – sako juostos kūrėjai.

VIDEO: Siaubo filmo "Rūsys" #Paranormali PARODIJA

Filme pasakojama garsios tapytojos Ievos (vaidina Jurga Šeduikytė) ir finansininko Tomo (Marius Jampolskis) šeimos istorija. Kai sutuoktinių namo rūsyje paslaptingai dingsta nekviestas svečias, o ant rūsio laiptų Tomas randa raidės „C“ formos vinį, pradeda dėtis protu nesuvokiami dalykai.

Dviejų minučių trukmės filmo anonse gausu visko – džiaugsmo šūksnių, meilės, šeimyninio jaukumo ir, galų galiausiai, mįslių, kodėl visa tai peraugo į tikrų tikriausią siaubą? Visi atsakymai kino teatre jau nuo spalio 24 dienos.

VIDEO: Siaubo filmo "Rūsys" pirmasis tyzeris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius