Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviškoji Pamela Anderson: greičiau duokite man darbo!

Naujienų portalas 15min.lt internete aptiko skelbimų, kuriuose skandalais pagarsėjusi dainininkė iš Kauno Erika Lisauskienė skelbia ieškanti darbo, vadybininko ar prodiuserio.
Erika Lisauskienė
Erika sako šiuo metu esanti atvira įvairiausiems pasiūlymams. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tinklalapyje skelbimas.com naujienų portalas15min.lt rado skelbimą: „Populiari dainininkė Erika gali sudalyvauti jūsų šventėje. Yra parašiusi per šimtą gražių dainų, išleidusi 8 albumus. Programoje – gera nuotaika, valsai ir jūsų pamėgtos linksmos dainelės“, – skelbiama tinklalapyje.Erika internete skelbiasi ieškanti darbo, vadybininko ar prodiuserio.

Erikos paslaugos siūlomos už sutartinę kainą.

Pasirodo, minėtas skelbimas internete – ne vienintelis. Kitoje interneto svetainėje darbas.lt paskelbta, jog dainininkė Erika ieško ir vadybininko bei prodiuserio. Skelbime nurodyta, kad iš vadybininko Erika pageidautų gauti 5000 litų atlyginimą, esą jos išsilavinimas – vidurinis, o specialybė – laisvai samdoma. Nurodyta, kad atlikėja scenoje – jau 20 metų. Prie abiejų skelbimų nurodytas ir E.Lisauskienės telefono numeris.

Vadybininkus vilioja pinigais

15min.lt susisiekė su lietuviškąja Pamela Anderson save vadinančia atlikėja ir pasiteiravo, ar skelbimai internete nėra piktavalių sumanytas juokelis. Skandalistė užtikrino, kad skelbimus į internetą įdėjo pati ir iš tiesų ieško darbo bei vadybininko ar prodiuserio, kuriam sumokėtų net 50 000 litų, jeigu tik jis surastų daugybę koncertų.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Erika Lisauskienė
 Homoseksualizmu apkaltinusi dainininką Eugenijų Ostapenką, Erika atsidūrė teisme.

„Skelbimas ne melagingas. Kandidatų jau buvo, bet jie per jauni ir dar visai nepatyrę pramogų versle. Kol kas nieko nerandu. Labai jauni visi“, – kalbėjo šviesiaplaukė dainininkė.

Paprašyta įvardyti, koks turėtų būti jos vadybininkas ar prodiuseris, Erika atsakė: „Reikia turėti ilgą liežuvį, mokėti mane siūlyti ir susitarti dėl daug koncertų. Gal mokėčiau net ne 5000, o 50 000 litų, nuo žmogaus priklauso, kaip jis dirbtų“, – tikino E.Lisauskienė.

Moteris 15min.lt tvirtino pasirengusi dirbti, nes jaučiasi vis dar esanti energinga.

„Laiko turiu marias ir energijos turiu daug, galiu dainuoti, daryti kažkam labai linksmą šventę“, – tikino skandalistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius