Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvių kilmės tarologė Lidia Staub: kortos nemeluoja – meluoja žmonės

Lidija Staub yra tarologė, hipnozės ir NLP specialistė, konsultantė. Šiuo metu gyvena Paryžiuje, privačiai konsultuoja, o birželio 9 d. Vilniuje PC „Panorama“ esančiame knygyne „Pegasas“ pirmąkart pristatys savo neseniai leidyklos „Alma littera“ išleistą knygą „Taro kortų veidrodyje“.
Tarologė Lidia Staub
Tarologė Lidia Staub / Gintaro Balionio nuotr.

Susitikimai su autore vyks ir kituose Lietuvos miestuose: birželio 17 d. Panevėžyje, o 18 d. 13 val. – Kaune. Į susitikimus autorė kviečia ne tik žinovus, bet ir mėgėjus bei smalsaujančius. Ši knyga – durys į mįslingą pasaulį, kupiną netikėtų dvasinių atradimų, gera pamoka ieškantiems savęs ir siekiantiems dvasiškai tobulėti.

„Alma littera“ išleistoje knygoje „Taro kortų veidrodyje“ pateikti svarbiausi taro kortų dėliojimo būdai ir taro simbolių žodynas. Taip pat taro kortų istorija, Vaito biografija ir detalus kiekvienos kortos aprašymas. Perpratę reikšmes, skaitytojai galės tuoj pat dėlioti kortas ir aiškinti, ką jos sako. Lidia teigia, kad kortos visad sako tiesą. Svarbiausia yra suvokti situaciją, objektyviai ir teisingai aiškinti kortų reikšmes.

„Kortos nemeluoja – meluoja žmonės“, – sako tarologė. Lidia nerekomenduoja taro kortomis burtis, kai esi sumišęs ir sutrikęs, nes tuomet jų pateikta informacija iškreipiama ir subjektyviai interpretuojama.

Pradedančioms tarologėms Lidia rekomenduoja eksperimentuoti su skirtingomis kortomis, skaityti literatūrą, medituoti. O svarbiausia derėtų užduoti sau klausimą – kodėl kreipiuosi į taro kortas? Daugiau apie tai skaitykite knygoje „Taro kortų veidrodyje“.

Iki pasimatymo susitikimuose su knygos „Taro kortų veidrodyje“ autore Lidia Staub.

Susitikimai vyks:

Birželio 9 d. 18 val. Vilniuje PC „Panorama“ knygyne „Pegasas“

Birželio 17 d. 18 val. Panevėžyje PC „Babilonas“ knygyne „Pegasas“

Birželio 18 d. 13 val. Kaune PC „Akropolis“ knygyne „Baltos lankos"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius