-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Lietuvos balsas. Vaikai“ išrinko nugalėtoją – dešimt tūkstančių eurų atiteko Monikos Marijos mokiniui Matui

Šį vakarą LNK televizijos eteryje įvyko didysis projekto „Lietuvos balsas. Vaikai“ finalas. Karantino metu filmuotas šou sulaukė didžiulio dėmesio – už savo favoritus žiūrovai balsavo tiesiogiai viso šou metu ir pirmame balsavimo etape išrinko tris superfinalistus, kurie eterio metu pasirodė ir dar kartą ir atliko kūrinius, su kuriais pateko į projektą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Matas Saukantas
„Lietuvos balsas. Vaikai“ superfinalo akimirkos / Aleksandr Leonov nuotr.

Po pirmojo žiūrovų balsavimo iš šešių finalistų: Grėtės, Kotrynos, Mato, Dovydo, Barboros ir Nikoletos į superfinalą pateko Donato Montvydo komandos dalyvė Grėtė, Monikos Marijos komandos dalyvis Matas ir Manto komandos dalyvė Barbora. Finalo metu iš viso buvo surinkta 18 107 balsų. Žiūrovai už finalistus balsavo taip: 3444 balsų buvo už Barborą, 3730 – už Matą, 1905 – už Nikoletą, 4389 – už Grėtę, 1565 – už Dovydą ir 3074 – už Kotryną.

Po tiesioginio superfinalistų paskelbimo LNK televizijos eteryje vaikai neslėpė džiaugsmo ir dėkingumo juos palaikiusiems žiūrovams. Vaikai pripažino, kad gavo labai daug palaikymo tiek iš draugų, tiek iš visiškai nepažįstamų, tačiau projektą stebėjusių žmonių. Po trijų superfinalistų paskelbimo balsavimas buvo paskelbtas iš naujo ir trys vaikai scenoje pasirodė dar kartą.

VIDEO: Matas Saukantas - New rules | Aklosios perklausos | Lietuvos Balsas. Vaikai S2

Visų šešių dalyvių superfinalo pasirodymai buvo nufilmuoti iš anksto, o eteryje buvo parodyti tik trys, kuriuos patys žiūrovai tiesioginio balsavimo metu išrinko geriausiais. Superfinalo metu naują premjerą pristatė ir pirmojo „Lietuvos balsas. Vaikai“ sezono nugalėtoja Milėja, kuri negailėjo patarimų, kaip nugalėtojui elgtis laimėjus projektą bei kur išleisti didžiulį piniginį prizą, kurį įsteigė LNK televizija – dešimt tūkstančių eurų.

Po antro balsavimo etapo žiūrovai nusprendė – antrojo sezono nugalėtoju tapo Monikos Marijos komandos dalyvis Matas. Už superfinalistus iš viso balsavo 10138 kartus. Barbora surinko 3287 balsus, Grėtė surinko 2821 balsų, Matas surinko 4030 balsų.

Pagyrų nugalėtojui negailėjo ir kūrybos namų ELITAZ, prodiusuojančių „Lietuvos balso“ projektus, vyriausiasis prodiuseris Gediminas Jaunius. „Sveikinu Matą, tapus antrojo sezono nugalėtoju, linkiu, kad surinkta žiūrovų meilė virstų ištikimu ryšiu, su nekantrumu lauksime nugalėtojo pirmojo singlo. Matas žiūrovus pakerėjo nuo pirmojo pasirodymo ir buvo vienas iš argumentų įsijungti „Lietuvos balsas. Vaikai” laidą kiekvieną sekmadienį. Didžiuojamės, kad Mato žvaigždė suspindo būtent Lietuvos balse. Neabejoju, kad Mato laukia didelė ir įspūdinga ateitis scenoje.”

Po paskelbimo Matas, kartu buvusi jo mama bei Mato mokytoja Monika Marija neslėpė emocijų ir laimės ašarų, o pats nugalėtojas galėjo tik pridurti: „Labai laimingas esu. Tai buvo mano svajonė. Dėkoju visiems mane palaikiusiems. Man tai labai svarbu.“

Projekto nugalėtojui trofėjus ir piniginis prizas bus įteiktas pirmadienį nuotoliniu būdu. O jau kitą sekmadienį LNK televizijos eteryje įvyks ilgai lauktas „Lietuvos balso“ septintojo sezono finalas, kuriame paaiškės, kas iš dvylikos stipriausių šio sezono balsų taps projekto nugalėtoju ir penkiolikos tūkstančių eurų laimėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius