Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balse“ dalyvaujančią Gabrielę Senkevičiūtę Vaidos Grikšaitės-Česnauskienės brolis apipila dovanomis

Kas sekmadienį į sceną prieš kameras lipantys populiaraus projekto „Lietuvos balsas“ dalyviai už savo jaudulį ir dainas apdovanojami ne tik gerbėjų simpatijomis, bet ir artimųjų dovanomis. Pastaruosius porą savaitgalių didžiuliu dėmesiu džiaugėsi Gabrielė Senkevičiūtė, sulaukusi staigmenų iš savo vaikino Viliaus.
Gabrielė Senkevičiūtė
Gabrielė Senkevičiūtė / LNK nuotr.

„Mano palaikymo komanda mane visada nustebina, žinau, kad jie kažką paruoš, bet vistiek tai būna staigmena. Kai pirmąsyk gavau 50-ies rožių glėbį, netekau žado. Kai padovanojo didžiulį meškiną, taip pat buvo labai smagu“, – juokėsi Gabrielė.

18-metė tikino, kad apkalbų iš projekto kolegių nesulaukė, mat jos dovanų nepavydi. „Kartais būna pasako ką nors, bet visos suprantame, kad tik juokais“, – kalbėjo G.Senkevičiūtė.

LNK nuotr./Gabrielė Senkevičiūtė ir Vilius Grikšas
Gabrielė Senkevičiūtė ir Vilius Grikšas

Abiturientės mylimasis Vilius Grikšas yra žinomo futbolininko Deivido Česnauskio žmonos, „Mis Lietuva 2002“ išrinktos Vaidos Grikšaitės-Česnauskienės brolis. Pasak Gabrielės, jiedu susipažino dar iki jai dalyvaujant „Lietuvos balse“, nors draugauja trumpai – tik apie mėnesį. Mergina tikino, kad ant nosies esantys egzaminai neužgniaužia noro dalyvauti televizijos projekte ir ji laukia kiekvieno sekmadienio.

G.Senkevičiūtė prisipažino garsios mylimojo sesers kol kas nepažįstanti. „Kol kas nesimatėme, bet, man atrodo, ji ateis stebėti mano pasirodymo artėjantį sekmadienį. Dar nesame pažįstamos“, – kalbėjo mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius