Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balse“ mokytojus žavėjusi Dovilė slėpė skausmą: pasirodymo metu jos vyras kovojo dėl savo gyvybės

Sekmadienio vakarais transliuojamoje laidoje „Lietuvos balsas“ pasirodžiusi dalyvė Dovilė į sceną šįkart lipo nešdama daugiau jaudulio nei įprastai. Kaip atskleidė moteris, tuo pat metu jos vyras buvo prikaustytas prie ligoninės lovos ir kovojo už savo gyvybę, rašoma pranešime spaudai.
„Lietuvos balso“ dalyvė Dovilė
„Lietuvos balso“ dalyvė Dovilė / LNK nuotr.

Sekmadienio vakarą per LNK pasirodys paskutinė dvikovų etapo laida, kurioje paaiškės, kas finale prisijungs prie Donato Montvydo ir Monikos Liu finalisčių Liepos ir Vaidos. Šį kartą sunkūs sprendimai laukia Justino Jaručio ir Monique.

Du Justino Jaručio komandos favoritai – jaunimą gyventi be svaigalų mokantis jautrusis Artūras ir dviejų vaikų mama, įspūdingos išvaizdos ir vokalo Dovilė - sukūrė po pasirodymą, dėl kurio mokytojai vieningai sutiko, kad abu dalyviai nusipelnė būti finale. Tuo tarpu pats Justinas Jarutis užsiminė apie didelį norą šį sezoną sulaužyti taisykles ir, kaip kažkada su savo dalyvėmis padarė Leonas Somovas, pasirinkti juos abu.

LNK nuotr./„Lietuvos balso“ laidos akimirka
LNK nuotr./„Lietuvos balso“ laidos akimirka

„Tai buvo pasirodymas pilnas geismo, aistros... Dovilės bandymai prilaikyti sijoną, taip, kad darant choreografiją jis nepakiltų daugiau negu reikia... Visi elementai buvo apgalvoti. Dovile, tu palieki įspūdį, nežinau, kas su tavim yra, bet aš tiesiog negaliu savęs kontroliuoti, kai į tave žiūriu. Turiu prisipažinti, kad kai tave pamačiau pirmą kartą, to iš tavęs tikrai nesitikėjau, turbūt jog tai buvo dėl stereotipų galvoje. Bet tu ne tik puikiai atrodai, bet ir dainuoji“, – po dueto pasirodymo kalbėjo Donatas Montvydas.

Jam antrino ir Dovilės bei Artūro artistiškumu ir sukurtu šou scenoje susižavėjusi Monika Liu: „Dovilė turi stiprią moterišką energiją. Nuo jos neįmanoma atitraukti akių ir dar ji puiki dainininkė. Atrodo, jog jūs abu galėtumėt būti superfinalistai. Artūras yra scenos žmogus, multitalentingas. Manau, kad Justinas nelabai gerą sprendimą padarė juos abu sudėdamas į vieną duetą.“

LNK nuotr./Laidos akimirka
LNK nuotr./Laidos akimirka

Tačiau po plačia Dovilės šypsena scenoje ir gundančia mokytojus sužavėjusia choreografija dalyvė paslėpė tikruosius tuo metu patirtus išgyvenimus. Filmuojant dvikovų laidas Dovilės šeimoje nuotaikos buvo labai slogios – tuo metu jos vyras už savo gyvybę kovojo prikaustytas prie ligoninės lovos.

„Šeimoje šiuo metu komplikuotas koronaviruso atvejis. Mano vyras reanimacijoje, dūsta. Laukiam, kol jis grįš namo. Bet dabar turiu nereikalingas emocijas išjungti ir padaryti scenoje tai, ką reikia, o tada jau galvosime, ką daryti toliau. Šeimoje tikrai slogios nuotaikos“, – su ašaromis akyse prieš pasirodymą kalbėjo Dovilė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius