Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balse. Vaikai“ – per visą dalyvės pasirodymą stovėjusi arena ir Monikos Marijos ašaros

Šį sekmadienį televizijos eteryje pasirodys jau trečioji populiarumo susilaukusio projekto „Lietuvos balsas. Vaikai“ laida, kurioje ir vėl stebins vaikų balsai.
Monika Marija
Monika Marija / Stop kadras

„Užaugusi planuoju būti dainininkė, bet kadangi labai mėgstu gaminti, planuoju turėti ir savo restoraną, kuriame kiekvieną dieną vyks ir mano koncertai“, – tokius ateities planus atskleidžia areną ir mokytojų širdis sudrebinusi dvylikametė Milėja. Talentą dainuoti iš operos solisto tėčio ir smuikininkės mamos paveldėjusi dalyvė, savo pasirodymu sugebėjo priblokšti net visko girdėjusius mokytojus.

Viso pasirodymo metu, arena su kiekviena nata Milėjai plojo atsistojusi, o Monika Marija nebegalėjo suvaldyti ašarų išgirdusi, ką savo balsu sugeba mažoji dalyvė.

„Dėl tavęs esu visa nubėgusi, aš net nežinau ką pasakyti. Aš visą vakarą stengiausi kažką protingo pasakyti vaikams, kažką vokališkai parodyti, kad tik vaikai iš šio projekto išsineštų viską, kas yra geriausia. Bet dabar... Dabar aš tiesiog nebežinau, ką pasakyti“, – verkdama kalbėjo Monika Marija.

„Aš negaliu patikėti, kad projekte yra tokie balsai. Prieš mane stovi profesionalas vos dvylikos metų. Pamokyk mane, prašau, kaip reikia dainuoti. Aš net negaliu, mano kūnas virpa, mano protas virpa. Tai, ką aš dabar išgirdau mane tiesiog abstulbino. Vienintelis dalykas, kuo mes tau galime padėti, tai tik kažkur nukreipti ir sukurti savo istoriją“, – dalyvės pasirodymu patikėti negalėjo Donatas Montvydas.

Tuo metu Mantas Jankavičius po Milėjos pasirodymo netarė nei vieno žodžio, tik klaupėsi prieš dalyvę ant kelių, net neįkalbinėdamas ar maldaudamas pasirinkti jo komandą, o parodydamas, kokią pagarbą jaučiai jai už tai, ką ji sukūrė scenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius