„Lietuvos balso“ dalyvė Gerda apie ją užgriuvusį populiarumą: „Jaučiu įsipareigojimą žmonėms“

Sekmadienį Klaipėdos „Švyturio“ arenoje ir tiesiogiai per LNK įvyks pirmoji „Lietuvos balso“ finalinė kova. 16 stipriausių dalyvių, išsikovoję savo šansą varžytis didžiausiose Lietuvos arenose dėl galimybės vadintis geriausiu šalies balsu ir įspūdingo prizo – 15 tūkstančių eurų.
Šou „Lietuvos balsas“ finalininkas
„Lietuvos balsas“ finalininkė Gerda Šukytė / LNK nuotr.

Tris mėnesius dėl savo svajonės kovoję „aklųjų perklausų“, „nokautų“ ir „dvikovų“ etapuose, šiandieną dalyviai tikisi jau spėję surasti savo gerbėjus ir juos palaikančius žiūrovus, kurių balsų dėka, galės projekte žengti link finalo.

Dalyviai atviri – jau šiandieną daugelis iš jų jaučia didelį žiūrovų palaikymą, sulaukia šimtų palaikančių žinučių iš gerbėjų ir žiūrovų, kurios juos skatina siekti savo tikslo toliau.

Gerda Šukytė – viena paslaptingiausių projekto dalyvių. Mergina, rašanti eiles apie mirtį, o save nedrąsiai vadinanti nesuprasta atsiskyrėle.

Mokytojai ne kartą pripažino – ji užburia, sugeba sceną ir muziką jausti visiškai kitaip nei visi kiti, o jos mokytoja Inga Jankauskaitė sako, jog Gerda turinti potencialą tapti net nauju „trendu“.

Šiandien Gerda sulaukia ne tik šimtų palaikančių žinučių socialiniuose tinkluose, bet ir didžiulio kraštiečių palaikymo. Alsėdžiuose gyvenanti Gerda nedrąsiai pripažįsta – savo miestelyje ją atpažįsta beveik kiekvienas.

„Nesitikėjau tiek toli nueiti, labai keista. Atrodo, kad iš manęs dabar visi kažko tikisi ir man nesinori jų nuvilti. Atsirado įsipareigojimas žmonėms“, – nedrąsiai sako Gerda.

Dalyvė iš ties išskirtinė – jai vos penkiolika metų, savo emocijų ji reikšti nėra linkusi, o daugžodžiauti taip pat nemėgsta. Mergina savo laiką dažniausiai praleidžia kurdama eilės, tik ir jos – tikrai nėra įprastos.

„Kuriu dažniausiai apie mirtį tik labiau iš meniškos pusės. Nežinau kodėl, man tiesiog graži tema. Ir retai, kas apie tai rašo. O man atrodo įdomu. Čia turbūt daugiau vidinis liūdesys. Tik tiek“, – nedrąsiai pasakoja Gerda.

Apie save mažai atvirauti linkusi dalyvė, stebina ne tik savo eilėmis, uždaru būdu, bet ir namie auginamais gyvūnais, mat dalyvės namuose – jie taip pat nėra tradiciniai...

„Namie auginam gyvates, jau kažkur 8 metus. Iš pradžių nusipirkome smauglį, vėliau ir dar porą kukurūzinių žalčiukų. Mane žavi, kad tai nėra tradiciniai namų augintiniai, o ir šeimos nariams labai patinka“, – pasakoja Gerda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius