Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ dalyvė Madalena prieš lemiamą kovą vėl pakeitė išvaizdą: „Nebeturiu, ko prarasti“

Jau šį sekmadienio vakarą Kėdainių arenoje ir tiesiogiai per LNK įvyks antroji „Lietuvos balso“ finalinė kova, kurioje dėl galimybės kitą sekmadienį dainuoti Vilniaus arenoje ir toliau siekti Lietuvos balso titulo varžysis dvylika galingiausių šalies balsų.
Madalena Trevisi
Madalena Trevisi / Asmeninio albumo nuotr.

Kiekvieno mokytojo komandoje liko po tris dalyvius, po šio vakaro tiesioginės transliacijos liks tik po du. Žiūrovų mylimiausias ir daugiausiai balsų surinkęs kiekvieno mokytojo komandos dalyvis iškart keliaus į kitą etapą, o kitų dviejų savo komandos dalyvių likimą spręs jų mokytojas.

Praėjusį sekmadienį žiūrovų simpatijų Justino komandoje mažiausiai sulaukusi Madalena Trevisi, Kėdainių arenoje pasirodys tik dėl savo mokytojo sprendimo. Dalyvė patikina – tokie rezultatai tikrai šokiravo.

Asmeninio albumo nuotr. /Madalena Trevisi
Asmeninio albumo nuotr. /Madalena Trevisi

„Nesu labai pasitikinti savimi, tačiau likti lentelėje paskutinė tikrai nesitikėjau, plūdo įvairiausios mintys. Tačiau tai tik emocijos už save kalbėjo. Nežadu pasiduoti ir tikiu, kad dar galiu eiti toliau, stengiuosi naujam pasirodymui, tikiuosi man pavyks“, – sako Madalena.

Praėjusį sekmadienį žiūrovus nustebinti Madalena bandė kardinaliai pakeitusi savo plaukų spalvą ir likus dienai iki transliacijos persidažiusi ryškia ugnine spalva. Šiandieną dalyvė šokiruoja antrą kartą – ji ir vėl pakeitė savo išvaizdą ir į sceną lips ryškiai violetinės spalvos plaukais.

„Kad jau esu projekte, kuriame turbūt esu pirmą ir paskutinį kartą, noriu išbandyti viską, tuo pačiu ir pateikti save visokiuose amplua, realiai nebeturiu ko prarasti, noriu, kad ši muzikinė kelionė būtų tiek man, tiek žiūrovui nepamirštama“, – užtikrinta Madalena, žiūrovams ruošianti išprotėjusį pasirodymą, kurio, pasak jos, tikrai niekas nesitiki.

Asmeninio albumo nuotr. /Madalena Trevisi
Asmeninio albumo nuotr. /Madalena Trevisi

Tačiau ir šis pasikeitimas nesustabdys dalyvės stebinti toliau. Ji pažada – jei pateks į kitą sekmadienio kovą, naujam pasirodymui ir vėl dažysis plaukus, o šį kartą planuoja žaliai.

Tokius drastiškus išvaizdos pokyčius Madalenai Kaune kurianti plaukų meistrė Evelina Žilionytė sako, jog pakeisti plaukų spalvą iš vienos į visiškai kitą užtrunka daugiau nei tris valandas. Tačiau patikina – Madalenos atveju, didelė žala plaukams nebus padaryta.

„Kiekvienas cheminis procesas žaloja plaukus, todėl reiktų labai gerai įvertinti savo plaukų būklę prieš galvojant apie drastišką spalvos keitimą. Tačiau Madalenos atveju, plaukų spalvos keitimas yra įmanomas.

Mes dirbame su specialiomis plaukus apsaugančiomis priemonėmis, naudojami produktai yra saugūs aplinkai ir pačiai Madalenai, jie be amoniako, praturtinti šilko kompleksu ir kiek įmanoma mažai pažeidžiantys plaukus“, – sako jau antrą savaitgalį Madalenos įvaizdį keičianti plaukų stilistė Evelina Žilionytė.

Ar teks Madalenai Trevisi plaukų spalvą iš violetinės kitą savaitgalį keisti į žalią, paaiškės „Lietuvos balso“ tiesioginėje kovoje iš Kėdainių arenos ir per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius