Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso. Kartos“ laimėtojos „Hey! Mix“: apie buvusį narį vaikiną ir ryšį su V.Baumila

Projektą „Lietuvos balsas. Kartos“ laimėjusi grupė „Hey! Mix“ neslepia – pergalės nesitikėjo. Šou triumfavusią grupę sudaro šešios merginos, kurioms dainavimą teko derinti su mokslais mokykloje. Pirmadienį, po laimėjimo, laimėtojos lankėsi 15min studijoje, kur papasakojo apie kelią projekte ir savo, kaip grupės, istoriją.

Grupėje – šešios geriausios draugės

Pirmadienį 15min studijoje lankėsi projekto „Lietuvos balsas. Kartos“ nugalėtojos grupė „Hey! Mix“. Merginos ne tik papasakojo, kaip susikūrė jų grupė, bet ir atskleidė, kad visos šešios jos narės – geriausios draugės.

„Mums patinka kartu dirbti, nes esame geriausios draugės, puiki komanda“, – 15min sakė merginos.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Muzikinio projekto „Lietuvos balsas. Kartos“ finalas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Muzikinio projekto „Lietuvos balsas. Kartos“ finalas

Tiesa, laimėti projekto jos, kaip pripažino, nesitikėjo. Į šou „Lietuvos balsas. Kartos“ ėjo norėdamos parodyti savo balsus visai šaliai.

„Nerealus jausmas yra laimėti projektą. Esame emocijų jūroje. Stengiamės jas nuslopinti, nes sunku suvokti, kas įvyko. Nesitikėjome laimėti.

Mūsų tikslas buvo užlipti ant scenos prieš visą Lietuvą, atiduoti visą save ir parodyti, ką galime. Šie dalykai daro mus pačias laimingiausias. O laimėjimas, aišku, labai vertingas, nes tai – pripažinimas visoje Lietuvoje“, – kalbėjo grupės „Hey! Mix“ narė Deimantė Dieninytė.

Jų mokytojas Vaidas Baumila nebuvo griežtas, tačiau pastabų davė

15min transliacijos metu paklausus apie darbą su projekto mokytoju Vaidu Baumila, kita grupės narė Greta Brogaitė tikino, kad jis įdėjo labai daug darbo.

„Mokytojas buvo fainas, labai darbštus. Ruošė mus kiekvienam pasirodymui, atsižvelgdavo į detales ir padėdavo parodyti viską, ką mokame geriausio“, – sakė ji.

Lnk nuotr./Vaidas Baumila
Lnk nuotr./Vaidas Baumila

Deimantė pridėjo, kad Vaidas nebuvo griežtas, nors pastabų iš jo sulaukė: „Kritika labai padeda tobulėti. Kaip be jos padarysi ką nors geriau? Bet tai nereiškia, kad jis buvo griežtas. Buvo labai faina su juo bendrauti. Jis – šiltas žmogus.“

Beje, prieš žengdamos ant projekto scenos ir sužinojusios projekto mokytojus, merginos buvo nutarusios, kad jei tik bus galimybė, rinksis būtent V.Baumilą.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Hey! Mix!“, Vaidas Baumila
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Hey! Mix!“, Vaidas Baumila

Vienu metu „Hey! Mix“ buvo ir vaikinas

Įdomus faktas, kad mokytojos Viktorijos Kalpokaitės grupė „Hey! Mix“ gyvuoja jau ne vienerius metus: pirmosios narės buvo Deimantė, Elžbieta ir Vėjūnė, pradėjusios dainuoti nuo ketverių. O dar įdomiau tai, jog vienu metu joje tarp merginų buvo įsimaišęs ir vaikinas.

„Su juo esame padarę pertrauką, bet manome, kad dabar jis norės pas mus sugrįžti. Bet šiaip mes esame geriausi draugai“, – šypsojosi Deimantė.

Pasiteiravus, ar grupėje iškyla pykčių, abi merginos tvirtino, kad jų būna tik dėl aprangų, ir tai nedidelių. Taip atsitinka dėl to, jog savo sceninį įvaizdį merginos kuriasi pačios.

„Kiekviena turime savo stilių, tad turime diskutuoti dėl aprangų. Būna nesutarimų, bet viską išsiaiškiname“, – besisvečiuodama 15min studijoje juokėsi Greta.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Hey! Mix!“
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Hey! Mix!“

Projektą derino su pamokomis mokykloje

Kadangi visos merginos yra moksleivės, savo didelį norą dainuoti ir dalyvauti projekte reikėjo derinti su mokykla. Laimė, mokslai dėl muzikos nenukentėjo, nors dalį pamokų ir teko praleisti.

„Stengėmės išlaikyti kiek įmanoma geriausią mokymosi lygį. Daug nepraleidome. Kartais nepadarydavome namų darbų, nes iki vakaro dirbdavome, bet visi mokytojai suprato, o kai laimėjome – sveikino ir palaikė“, – džiaugėsi merginos.

Jos laimėjo pagrindinį prizą – 15 000 Eur, kurį įsteigė LNK televizija, ir kontraktą su projektą vykdančiais kūrybos namais „Elitaz Music“. Tačiau „Hey! Mix“ neslėpė, kad vis dar nežino, ką darys su laimėjimais.

„Kaip ankščiau buvome grupė, taip tokia ir išliksime. Kaip dirbome, taip dirbsime“, – patikino Deimantė.

„Laimėjimas mūsų gyvenimą tikrai pakeis, jau dabar atsivėrė daug durų“, – pridėjo Greta.

Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./„Lietuvos balsas. Kartos“ nugalėtojos grupė „Hey! Mix“
Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./„Lietuvos balsas. Kartos“ nugalėtojos grupė „Hey! Mix“

Ateities sieti su muzika atlikėjos neplanavo, bet laimėjus projektą – susimąstė.

„Pažiūrėsime, kas iš to išeis. Kol nelaimėjome, tai neatrodė realu, bet dabar pamatėme, kad patinkame žmonėms, tai pamąstėme, gal iš tikrųjų ką nors daryti su muzika. Jaučiame didelę euforiją, kai esame ant scenos.

Esame nuostabi komanda, turime choreografijos ir vokalo mokytojas, puikias šeimas, kurios palaiko, tai manoma, kad tikrai ateityje bus viskas gerai“, – 15min kalbėjo grupės „Hey! Mix“ narė Deimantė.

VIDEO: „Lietuvos balsas. Kartos“ nugalėtojai – grupė „Hey! Mix!: ką žada ateityje?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius