Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ mokytojai atsakinės į žiūrovų klausimus

LNK projekto „Lietuvos balsas“ mokytojai bei vedėjas aktyviai įsitraukė į interaktyviausio Lietuvos istorijoje muzikinio TV šou puoselėjimą. Iki šiol nė vienas projektas neturėjo savo internetinės svetainės, socialiai aktyvių paskyrų „Facebooke“ ir „Twitteryje“. Netrukus „Lietuvos balso“ rengėjai žada pažerti dar daugiau naujovių, kurių dėka kiekvienas šou žiūrovas galės tapti neatsiejama galingo muzikinio projekto dalimi.
Lietuvos balso vedėjas Vytautas Rumšas jaunesnysis
Lietuvos balso vedėjas Vytautas Rumšas jaunesnysis / LNK nuotr.

Seniai norėjote ko nors pasiteirauti Violetos Tarasovienės, jums rūpi, kaip balsą puoselėja Merūnas Vitulskis, ir nekantraujate sužinoti, ką prieš lipant į sceną dainininkams pataria Erica ir Jurgis Didžiuliai bei Egidijus Sipavičius? Nuo šiol tai bus galima padaryti vos keliais kompiuterio klavišais. „Lietuvos balso“ komanda intensyviai ruošiasi finaliniam trečiajam šou etapui, kuriame projekto žiūrovai šou dalyvių, mokytojų ir vedėjo Vytauto Rumšo jaunesniojo galės klausinėti visko, kas jiems seniai rūpi. Trečiajame šou etape – „Tiesioginiuose šou“ – bus įrengta speciali interaktyvioji zona, kurioje dirbs „Lietuvos balso“ reporteriai. Jie registruos visus žiūrovų klausimus ir pasirūpins, kad jie žaibiškai sulauktų atsakymų.

„Aš esu tarpinė grandis tarp „Lietuvos balsą“ žiūrinčių žmonių ir jo dalyvių. Jei užsimanysite sužinoti, nuo kokios dainos Ericai Didžiulis labiausiai šiurpsta kūnas, arba išsiaiškinti, kuri dalyvė labiausiai patinka mūsų mokytojams, mielai jums tarpininkausiu. Jums tereikės savo klausimą parašyti „Lietuvos balso“ paskyroje „Twitteryje“ arba „Facebooke“ ir galbūt netrukus sulauksite atsakymo“, – žada „Lietuvos balso“ reporteris Žygimantas Barysas.

„Lietuvos balsas“, palyginti su kitais TV projektais, yra išskirtinis tuo, kad mūsų komandos nariai turi savo paskyras socialiniuose tinklalapiuose. Jie naudojasi „Facebooku“, visi mokytojai ir šou vedėjas rašo žinutes „Twitteryje“, kurias kiekvienas žiūrovas gali lengvai matyti ir komentuoti.

„Manau, kad naudoti internetinius tinklalapius TV projekte yra labai sumanu ir naudinga. Juk šiais laikais visi bendrauja socialiniuose tinkluose, dalijasi savo pastebėjimais ir nuomonėmis. Šaunu, kad „Lietuvos balsas“ supurtė sustabarėjusį mūsų  šalies televizijų pasaulį ir įnėšė gaivaus oro gūsį“, – apie muzikinio projekto sklaidą internete kalba šou mokytojas Merūnas Vitulskis, pats aktyviai besireiškiantis „Facebooke“ ir „Twitteryje“.

„Lietuvos balso“ rengėjus itin džiugina sparčiai didėjantis sekėjų skaičius internete. Nuo šou pradžios vos per mėnesį atsirado net 11 tūkstančių gerbėjų „Facebooke“, o Lietuvoje sparčiai populiarėjančiame „Twitteryje“ „Lietuvos balso“ paskyroje jau yra daugiau nei 1000 sekėjų.

Sparčiai populiarėja ir oficiali „Lietuvos balso“ svetainė lnk.lt/lietuvosbalsas, kurioje kiekvienas dalyvis turi savo anketą, nuotraukų galerijas ir vaizdo reportažus. Taip pat čia galima rasti išskirtinių vaizdelių iš projekto užkulisių, dalyvauti apklausose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius