Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ mokytojai po filmavimų atsipalaidavo vakarėlyje

Leonas Somovas, Inga Jankauskaitė, Donatas Montvydas, Justinas Jarutis ir Rolandas Mackevičius sukvietė būrį gerbėjų į „Lietuvos balso“ pirmųjų filmavimų pabaigtuvių vakarėlį ir „Parko rančos“ atidarymą.
Donatas Montvydas, Justinas Jarutis, Rolandas Mackevičius, Inga Jankauskaitė ir Leonas Somovas
Donatas Montvydas, Justinas Jarutis, Rolandas Mackevičius, Inga Jankauskaitė ir Leonas Somovas / Mato Baranausko nuotr.

Būrys „Lietuvos balso“ gerbėjų pirmadienio vakarą numojo į tai, kad kitą dieną darbe teks snūduriuoti dėl miego trūkumo – visi linksminosi iki paryčių „Atostogų parke“ pagal amerikietišką rančos stilių įrengto naujo baro atidaryme. Publika „Lietuvos balso“ mokytojų laukė beveik iki vidurnakčio, o renginio vedėjas Vilius Regalas nė vieno nepaliko nuobodžiauti.

Pirmasis atvyko Justinas Jarutis, kuris pasveikinęs susirinkusius užlipo į specialiai „Lietuvos balso“ komandai paruoštą VIP erdvę.

Kiek vėliau atvyko TV projekto vedėjas Rolandas Mackevičius, palinkėjęs visiems gero vakaro ir pasidžiaugęs, kad buvo pasitiktas su Radistų muzika.

Mato Baranausko nuotr./Rolandas Mackevičius ir Inga Jankauskaitė
Mato Baranausko nuotr./Rolandas Mackevičius ir Inga Jankauskaitė

Aktorė Inga Jankauskaitė į vakarėlį atvyko drauge su Leonu Somovu. Šių mokytojų pokalbis, klausantis visai susirinkusiai publikai, buvo provokuojantis ir šmaikštus. Renginio vedėjui paklausus, kurio mokytojo komanda stipresnė bus šiemet, L.Somovas atšovė, kad nesvarbu, jog jo dalyviams televizijos šou pernai galbūt ne taip gerai sekėsi, bet šie, anot jo, pasiekė geresnių rezultatų po projekto. Šią repliką I.Jankauskaitė palydėjo plačia šypsena.

Jau šiek tiek po vidurnakčio gerbėjai sulaukė Donato Montvydo, kuris susirinkusiųjų akį patraukė originaliu įvaizdžiu. Donatas atvyko kartu su atlikėja Monika Marija.

Čia linksminosi ir prodiuseris Gediminas Jaunius, projekto kūrybinė grupė bei „Lietuvos balso“ dalyviai, šiemet bandę laimę patekti į tiesioginius šou.

Visi „Lietuvos balso“ mokytojai vakarėlio metu noriai fotografavosi su gerbėjais, o dalis komandos vėliau vakarą privačiai pratęsė lauko baseinų erdvėje.

Vakaro akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius