-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Lietuvos balso“ nugalėtoja tapo ir 5000 eurų prizą iškovojo 16-metė Justina Budaitė

Ketvirtadienio vakarą Teatro arenoje Vilniuje vyko didysis muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ superfinalas, kuriame penki dalyviai varžėsi dėl nugalėtojo titulo ir geriausiojo vardo. Susumavus balsus paaiškėjo, kad „Lietuvos balsu“ tapo 16-metė Justina Budaitė.
Justina Budaitė
Justina Budaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justina Budaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justina Budaitė

Keturis mėnesius LNK eteryje brandintas muzikinis šou šiemet buvo pilnas įvairiausių emocijų – šimtai dalyvių bandė laimę į šį projektą ir tik vienas pasidžiaugs jo nugalėtojo titulu.

Eglė Tamulionienė, Agnė Juškėnaitė, Justina Budaitė, Donatas Balvočius ir Donatas Čižauskas tiesioginio eterio metu stengėsi pasirodyti kuo puikiau ir sužavėti komisiją bei televizijos žiūrovus.

„Lietuvos balso“ mokytojų – Katažinos Zvonkuvienės, Ingos ir Arūno Valinskų, Merūno Vitulskio ir Donato Montvydo – mokiniai Eglė, du Donatai, Agnė ir Justina, padedami kone 300 pramogų verslo profesionalų, superfinalui paruošė po tris muzikinius numerius: vieną jau dainuotą ir žiūrovų bei mokytojų geriausiai įvertintą dainą, vieną visiškai naują ir trečią – duetą su savo mokytoju.

Justina ir D.Montvydas duete dainavo baladę „Finaly I found someone“, Agnė ir Merūnas – „Feeling good“, Eglė ir Katažina „Tikėjau“, o du Donatai su Inga Valinskiene dainą „Žvaigždė“.

Pagrindinis prizas, dėl kurio kovėsi projekto dalyviai – tai trečiojo „Lietuvos balso“ nugalėtojo titulas, 5000 eurų investicija į tolimesnę muzikinę karjerą bei kelionė dviem į Vokietiją keltu – šiomis kelionėmis apdovanoti visi superfinalo dalyviai.

Superfinalo vertą šou surengė ir „Lietuvos balso“ mokytoja I.Valinskienė, taip pat „Lietuvos balso“ nugalėtojai Paulius Bagdanavičius ir Julija Jegorova, šventine nuotaika užbūrė ir dizainerės Julios Janus išpuošta projekto vedėja Inga Jankauskaitė ir jos partneris Rolandas Vilkončius.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Donatas Balvočius ir Donatas Čižauskas
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Donatas Balvočius ir Donatas Čižauskas

Susumavus balsus paaiškėjo, kad mažiausiai jų  surinko ir ketvirtąją vietą užėmė Eglė Tamulionienė. Po iškritimo atsisveikindama ji atliko „Eurovizijos“ nugalėtojos Conchitos Wurst dainą „Rise Like a Phoenix“: žiūrovai pakerėti jos balso plojo atsistoję.

Trečioje vietoje liko Donatų duetas, todėl susikauti dėl nugalėtojo vardo teko Justinai Budaitei ir Agnei Juškėnaitei.

Finaliniai merginų pasirodymai skyrėsi kaip diena ir naktis: Justina pasirinko romantišką dainą ir įvaizdį, o štai Agnė scenoje pasirodė drąsios rokerės amplua. Juoda ar balta – tokį klausimą teko išspręsti didžiajame finale ir iš šių visiškai skirtingų asmenybių išrinkti vieną nugalėtoją.

Susumavus balsus paaiškėjo, kad „Lietuvos balsu“ tapo Justina Budaitė. Ji surinko 53 procentus visų balsų, o jos konkurentė Agnė – 47.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justina Budaitė ir Agnė Juškėnaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justina Budaitė ir Agnė Juškėnaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius