Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ nugalėtojas Paulius Bagdanavičius mokslus užsienyje iškeitė į galimybę užsidirbti

Ko reikia norint išlikti didžiojoje scenoje? Talento? Išsilavinimo? O gal užtenka tik charizmos ir žavesio? LNK laidoje „Valanda su Rūta“ susitiks labai talentingi ir populiarūs Lietuvos menininkai. Dauguma jų baigė prestižinėmis vadinamas aktorystės ar vokalo studijas, tiesa kai kurie, nė nesiruošia kibti į mokslus
Paulius Bagdanavičius
Paulius Bagdanavičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Neseniai populiarų televizijos šou „Lietuvos balsas“ laimėjęs Paulius Bagdanavičius prisipažins iškeitęs galimybę studijuoti garsioje Didžiosios Britanijos vokalo akademijoje į koncertus Lietuvoje. „Aš noriu išnaudoti savo populiarumą,  kol esu “ant bangos„, o mokslai gali palaukti, aš tikrai važiuosiu mokytis“, – sako Paulius. Vaikinas tvirtina,  jog dabar yra jo laikas ir metas užsidirbti pinigų, nors patyrę muzikantai ir televizijos prodiuseriai įspėja Paulių, kad šlovė be darbo ir mokslų gali labai greitai išblėsti.

Tuo tarpu dvidešimtmetis saksofono virtuozas Viktoras Olechnovičius pasakos, kad visomis išgalėmis bando susirinkti 300 tūkstančių litų, reikalingų studijoms baigti prestižinėje Berklio akademijoje Jungtinėse Amerikos Valstijose. Šią mokyklą baigė garsiausi pop ir džiazo atlikėjai bei muzikantai. Tiesa, kai vaikinas viešai paskelbė ieškantis rėmėjų, jis susilaukė ne pagarbos už ryžtą, bet skaudžios kritikos.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Paulius Bagdanavičius
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Paulius Bagdanavičius

„Man sakė, kas aš toks, kad man turėtų aukoti pinigus. Sakė, kad studijos tiek nevertos arba, kad jas pabaigęs, nebūtinai tapsiu garsus. Bet aš kreipiausi tik į tuos žmones, kurie myli muziką ir gali padėti“, – dėl tautiečių  liejamos neapykantos stebėjosi Viktoras.

Žinoma aktorė Kristina Kazlauskaitė sako jog norėjusi įgyvendinti tėvo svajonę, kuris buvo įsimylėjęs vokiečių aktorę ir savo dukrą norėjo matyti tik scenoje. „Kai mirė tėtis aš išėjau iš teatro“, – šį vakarą pasakoja Kristina, taip pat ir apie tai, kokia iš tiesų sausa net ir žinomo aktoriaus duona Lietuvoje. „Aš dabar kur nors einu todėl, kad man reikia užsidirbti, kad galėčiau pragyventi...“ – sakė ji.

Ar tikrai Radžis vis dar toks pats populiarus? Ar jo šlovė neblėsta?  Televizijos prodiuseris Dominykas Kubilius  rėš tiesiai: „Jeigu Radžis ir toliau dainuos tas pačias kelias dainas, kurias dainuoja nuo šou „Kelias į žvaigždes“ laikų, po kelerių metų jis neturės nei koncertų, nei pinigų, nei šlovės.“

Atvira išblėsusių garsenybių išpažintis apie tai, kaip pinigai ir šlovė sužlugdė karjerą ir labai talentingo jaunimo pastangos patekti į didžiąją sceną – ketvirtadienio vakarą 19 val. 30 min. LNK laidoje „Valanda su Rūta“.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Paulius Bagdanavičius ir tėvais
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Paulius Bagdanavičius ir tėvais

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius