Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Lietuvos balso“ numylėtinė Eglė Jurgaitytė šokiravo – atskleidė tamsiąją populiarumo pusę

„Lietuvos balso“ numylėtinė Eglė Jurgaitytė (20), sėkmingai besiirianti iki šou finalo, pripažino, kad žinomumas vaikystėje jai atnešė ne tik džiaugsmą, bet ir skaudžias patyčias. Kaip pati sako, momentais buvo taip blogai, jog nesinorėjo net galvoti apie muziką.
Eglė Jurgaitytė
Eglė Jurgaitytė / LNK ir asmeninio albumo nuotr.

Sekmadienio vakarą LNK televizijos eteryje vyko „Lietuvos balso“ ketvirtfinalis, o dėl išlikimo ir patekimo į pusfinalį kovojo aštuoni stipriausi balsai: Nerijus Stankus, Gerda Šukytė, Milda Stasaitytė, Gabriela Ždanovičiūtė, Nombeko Augustė Khotseng, Žygimantas Matulas, Grėtė Eitmantytė ir Eglė Jurgaitytė.

Dalyviai stebino ne tik įspūdingais pasirodymais, bet ir istorijomis, kurių dar negirdėjo niekas. Prieš pat kiekvieno jų pasirodymą, jų išpažintys buvo itin atviros. Netikėta čia tapo ir Donato Montvydo komandos dalyvės bei žiūrovų balsų daugiausiai susilaukiančios Eglės Jurgaitytės istorija.

LNK nuotr./Eglė Jurgaitytė
LNK nuotr./Eglė Jurgaitytė

Ji išgarsėjo būdama vos dešimties metų, kuomet atstovavo Lietuvai vaikų „Eurovizijos“ konkurse Kipre ir su savo kūrybos daina iškovojo trečią vietą. Nuo tada visa Lietuva žinojo mažąją Eglutę. Tačiau tik dabar, dvidešimtmetė atlikėja išdrįso atskleisti tiesą – šis laimėjimas jai atnešė ne tik žinomumą, bet ir skaudžiausius išgyvenimus.

„Laikotarpis po „Eurovizijos“ turėjo dvi puses: labai gerą pusę ir tą kitą – kurioje vaikai mokykloje vis rasdavo, kaip mane užsipulti. Ir stumdydavo, ir daiktus atiminėdavo, o, jei būdavo sniego, tai žinodavau, kad jei išeisiu į lauką mokykloje, visos sniego gniūžtės bus mėtomos į mane...“, – reportaže prieš savo pasirodymą kalbėjo Eglė Jurgaitytė.

Dalyvė pripažįsta, kad šitos patirtys jai buvo ypatingai skaudžios, kadangi vos dešimties metų, eidama dainuoti į sceną, ji žinojo, kad eina dainuoti žmonėms, o pamačiusi visai kitą to noro kainą, jai tai išgyventi buvo ypač sunku.

„Patyčios ir neigiami komentarai iš šalies, jauną žmogų gali uždaryti amžiams ir jis niekuomet nebenorės grįžti į sceną. Aš džiaugiuosi, kad ji nepametė to savo šviesulio, savo pozityvo ir gėrį nešančio jausmo. Ji vis dar tą turi“, – viena iš savo finalisčių džiaugiasi Donatas Montvydas.

Ir šiandien Eglė Jurgaitytė į sceną lipo su šypsena ir įspūdingu pasirodymu savo šviesą vėl bandys perduoti žmonėms. Eglės, kaip ir kitų septynių dalyvių šiandieną, likimas buvo žiūrovų rankose ir tik jie sprendė, kas pateks į kitą etapą. Po balsavimo paaiškėjo, kad mažiausiai žiūrovų palaikymo sulaukė ir projektą turi palikti Milda Stasaitytė ir Nerijus Stankus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius