Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ scenoje – sužadėtuvės: mylimajai pasipiršo vienas iš „žemaitukų“

Tiesiogiai sekmadienį prasidėjusi „Lietuvos balso“ pusfinalio transliacija pateikė staigmeną – scenoje pasirodę „Žemaitukai“ savo kūrinio pabaigoje nustebino visą areną. Ant vieno kelio priklaupęs dueto narys Linas Vaitkevičius tūkstančių žiūrovų akivaizdoje pasipiršo savo merginai Rūtai.
„Žemaitukai“ narys Linas pasipiršo mylimajai Rūtai
„Žemaitukai“ narys Linas pasipiršo mylimajai Rūtai / LNK nuotr.

„Lietuvos balso“ pusfinalio laidoje antrieji į sceną lipo grupė „Žemaitukai“. Čia duetas atliko kūrinį „Skinsiu raudoną rožę“. Kūriniui einant link pabaigos, atlikėjai iš publikos pakvietė ateiti šviesiaplaukę merginą. Ir tuomet visi išsižiojo iš nuostabos – grupės narys Linas priklaupė ant kelio ir ištiesė žiedą.

„Turiu tau svarbiausią gyvenimo klausimą“, – tarė jis. Iš jaudulio vaikinas nusuko mikrofoną, nesigirdėjo, ką jis sakė toliau, tačiau pasigirdo garsus jos mylimosios sutikimas „Taip, taip!“.

LNK nuotr./„Žemaitukai“ narys Linas pasipiršo mylimajai Rūtai
LNK nuotr./„Žemaitukai“ narys Linas pasipiršo mylimajai Rūtai
LNK nuotr./„Žemaitukai“ narys Linas pasipiršo mylimajai Rūtai
LNK nuotr./„Žemaitukai“ narys Linas pasipiršo mylimajai Rūtai

„Neįsivaizduoju, kaip sugebėjai sudainuoti. iš jaudulio turėjai numirti“, – juokėsi Inga Jankauskaitė.

„Tai buvo pats gražiausias momentas „Lietuvos balso“ istorijoje. Labai drąsus žingsnis, sveikinu“, – sakė Leonas Somovas.

Tiesa, Linas jau buvo anksčiau užsiminęs apie tai, kad galbūt pusfinalio metu pasipirš. Kai gruodžio viduryje paaiškėjo, kad susižadėjo jo kolega Ovidijus su savo mylimąja, vaikinas juokavo, kad negali jam nusileisti.

„Mes viską darom kartu, kartu susiradom, kartu skiriamės. Jis pasipiršo, tai žiaurų spaudimą dabar jaučiu ir aš. Tačiau labai išsiduoti nenoriu, nors galiu pasakyti, kad planavimas jau vyksta... Jei po šio sekmadienio praeisime į kitą etapą, kas čia žino, gal tai padarysiu ir pusfinalio metu, Klaipėdos „Švyturio“ arenoje“, – šypsodamasis tąkart sakė Linas.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Žemaitukų“ narys Ovidijus Petrauskas pasipiršo mylimajai Simonai

Asmeninio albumo nuotr. /Linas Vaitkevičius su mylimąja
Asmeninio albumo nuotr. /Linas Vaitkevičius su mylimąja

Juokais praleisti Lino žodžiai įrodė, kad žemaitiški pažadai nėra iš piršto laužti, o pats Linas, dar prieš prasidedant tiesioginei transliacijai sakė, kad jo mergina tokio jo poelgio tikrai nesitiki. „Ji absoliučiai nesitiki, galvoja, kad pasipuošti reikia tam, kad bus „afterparty“ po visko“, – kalbėjo Linas.

Paklaustas, ar mano, jog toks pasipiršimo būdas patiks jo mylimajai, Linas tik šypsosi: „Kuri mergina nenorėtų tokioje vietoje, tokią dieną gauti žiedo iš savo mylimojo? Baisu, bet įdomu!“

Linas Vaitkevičius išdavė, kad taip, kaip ir visus dalykus savo gyvenime, taip ir žiedą mylimajai rinko kartu su Ovidijumi. „Žiedą rinkausi pats, aišku, su Ovidijaus pagalba, kaip ir visada!“ – sakė atlikėjas, kuris buvo tikras, kad šį vakarą jo išrinktoji net negalėtų pasakyti jokio kito atsakymo, nei „taip“.

„Dėl „ne“ net negalvoju, nes ne veltui ketverius su puse metų laukiau, kad įsitikinčiau, kad mes vienas kitam skirti! Sausio 3 dieną buvo lygiai ketveri su puse metų“, – šypsodamasis patikina Linas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius