Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Lietuvos balso“ stilistė išdavė, ką pamatė Džordanos Butkutės spintoje

Prasidėjus penktojo „Lietuvos balso“ sezono filmavimams ne mažiau nei balsai projekte aptarinėjamas dalyvių ir mokytojų stilius. Keturių raudonąsias mokytojų kėdes užėmusių megažvaigždžių stilių kuria net penki skirtingi stilistai, kurie pasirūpina, kad mokytojų įvaizdis projekte pabrėžtų kiekvieno jų išskirtinumą. 
Džordana Butkutė, Inga Jankauskaitė
Džordana Butkutė, Inga Jankauskaitė / LNK nuotr.

Aktorė bei dainininkė Inga Jankauskaitė savo įvaizdį tradiciškai patikėjo dizainerei Olgai Filatovai-Kontrimienei, Donato Montvydo stiliumi rūpinasi ne vienus metus su juo dirbantis Marius Stanevičius, Leonui Somovui drabužius parenka žinomos stilistės Ula Kotryna Tulevičiūtė bei Emilija Dagytė. Džordanos Butkutės įvaizdis patikėtas ekscentriškajai Mildai Metlovaitei.

Stilistė Milda Metlovaitė, tapusi ne tik Džordanos, bet ir visų į sceną lipančių dalyvių stiliste, sako, kad, nors, atrodytų, įtikti pačiai scenos karalienei turėtų būti nelengva, viskas yra priešingai – aprengti D.Butkutę jai vienas malonumas.

„Su Džordana labai lengva dirbti, ji pati labai nori eksperimentuoti, pati mėgsta provokuojantį įvaizdį ir tai yra tikra pasaka stilistui, nes tada tu gali sau leisti viską. Kuo labiau crazy, tuo labiau jai tai patinka“, – apie darbą su popscenos diva atsiliepia Milda Metlovaitė.

„Lietuvos balso“ nuotr./Džordana Butkutė
„Lietuvos balso“ nuotr./Džordana Butkutė

Stilistė pasakoja, kad kiekvienam filmavimui atlikėjos drabužiai siuvami individualiai arba atrenkant jau sukurtus gražiausius dizainerių darbus, tačiau viena aprangos detalė visuomet keliauja išskirtinai tik iš pačios Džordanos spintos. Džordana Butkutė jau anksčiau yra išdavusi, kad namuose turi išskirtinę batų kolekciją, kuriai yra skirtas net atskiras didžiulis kambarys, todėl stilistei ilgai galvoti, kur rasti prie drabužių derančius batus, nereikia.

„Merginos, atvažiuokite, pasidalinsiu. Aš neturiu tiek gyvenimo, kad sunešiočiau visus batus, kuriuos esu sukaupusi per tiek metų“, – juokdamasi sako D.Butkutė ir išduoda, kad visai šiai kolekcijai jos namuose yra skirtas net 25 kvadratinių metrų kambarys.

„Lietuvos balso“ nuotr./Džordana Butkutė ir Inga Jankauskaitė
„Lietuvos balso“ nuotr./Džordana Butkutė ir Inga Jankauskaitė

„Šitą faktą tai galiu tikrai patvirtinti – batų kambarys egzistuoja, buvau jos spintoje ir jaučiausi, kaip atėjusi į muziejų. Toje spintoje gali pamatyti visiškai kosminių dalykų, nuo komiksais dailintų batų su nesuvokiamo dydžio platformomis iki batelių su deimantais. Iš tikrųjų, ten atėjus tiesiog atvimpa žandikaulis ir bet koks stilistas ten jaustųsi taip pat, kaip jaučiasi vaikas, atėjęs į saldainių parduotuvę. Ir kalbu ne tik apie batus. Džordana per tiek metų scenoje yra sukaupusi didžiulę papuošalų kolekciją. Ji labai mėgsta išraiškingus, didžiulius aksesuarus, kurie traukia akį. Užtenka tokio vieno, kad sukurtum įspūdingą efektą. Ir tai yra Džordana“, – šypsodamasi apie popkaralienės drabužių spintoje rastus lobius pasakoja Milda Metlovaitė.

Kaip filmavimų metu atrodė scenos karalienė Džordana Butkutė ir kiti projekto mokytojai, pamatyti galite nuotraukų galerijoje. O štai kaip atrodys ir kokiais įvaizdžiais žiūrovus nustebins projekto dalyviai, išvysti bus galima jau rugsėjo 10-ąją, kokybiškiausiam muzikiniam projektui „Lietuvos balsas“ pagaliau pasiekus LNK televizijos eterį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius