-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos dainoje” – vaikų dainos rinkimai

LNK muzikiniame šou „Lietuvos daina“ pirmą kartą bus renkama geriausia vaikų daina. Daugiausia kandidatų į vaikų dainos titulą – iš „Tele Bim-Bam“ repertuaro.
Stano ir „Džimba“
Stano ir „Džimba“ / LNK nuotr.
Temos: 2 Rinkimai Vaikai

Garsųjį „Vakaro prašymą“ („Baltąją varnelę“), kurią kažkada dainavo Andrius Mamontovas ir Stasė Žaltauskaitė, „Lietuos dainos“ studijoje sudainuos Vaida Genytė ir Eugenijus Chrebtovas. „Ventukai“ atliks „Tele  Bim-Bam kojeles“, „69 danguje“ – „Mamos suknelę“, Irūna su Mariumi – „Pupą, pupą“, Vilija – „Televizorių“.

2008 metų lapkričio 22-oji Lietuvai tapo laiminga diena, atnešusi sėkmę Kipre vykusiame vaikų Eurovizijos konkurse. Lietuvai atstovavusi žavioji dešimtmetė Eglė Jurgaitytė užėmė trečią vietą. „Lietuvos dainos“ studijoje Eglė Jurgaitytė  „Laimingą dieną“ sudainuos su Evelina Anusauskaite.

„Aš širdyje labai myliu savo mamą“ – vaikų muzikos studijos „Džimba” dainorėlių kartu su Marijonu Mikutavičiumi atliekama daina jau tapo legenda. Šį kartą „Džimba“ ją dainuos su Stano.

2006 m. muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“ dalyvė Simona Čėsnaitė išgarsėjo dainele „Mama, man jau 18“. „Lietuvos dainoje“ šį kūrinį atliks dalyviai iš to paties realybės šou – Vudis ir buvęs Simonos mylimasis Grūdas. 

Nuo 1969 metų, kai buvo sukurtas animacinis filmas apie Brėmeno muzikantų nuotykius, išaugo ne viena karta. „Princesės dainą“ („Pa da ba da“) iš legendinių „Brėmeno muzikantų“ atliks Deivis ir Renata.

Ypatingą šou baigs, galima sakyti, viso pasaulio vaikų himnas. Šių metų projekto „2 min. šlovės” atradimas Ilja su Merūnu dainuos žinomą dainą „O mes vaikai”.

Vaikų dainos rinkimai „Lietuvos dainoje“ – penktadienį 19 val. per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius