Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos garsenybės vienam vakarui pavirto tarzanais

Trečiadienio vakarą Lietuvos pramogų pasaulio atstovai išbandė savo jėgas ir ištvermę Alytaus rajone įsikūrusiame nuotykių parke „Tarzanija“.13 hektarų plote vaizdingoje vietoje ant Nemuno kranto netoli Radžiūnų piliakalnio įsikūrusiame parke visi turėjo progą išmėginti 7 skirtingo sudėtingumo trasas, skrydį per Nemuną ir kitas atrakcijas.
Radži
Radži / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Aukščio ir sudėtingų trasų nepabūgo ir į reisą „Dingę“ užsiregistravo Danielius Polskis-Gabbana, Gytis Šapranauskas, fotografas Pripsas, Donatas Baumila-Dūnis, Elena Puidokaitė-Atlanta, Leonardas Pobedanocevas su dukrele Emilija, Aras Vėberis, Radžis Aleksandrovičius, verslininkas Titas Blėdis, „Vaikų balso“ teisėjai dvynukai Domas ir Kipras Junčos.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Pripsas
Pripsas

Klausydamas instruktažo prabangiu įvaizdžiu iš visų vakaro dalyvių išsiskyręs Radžis neslėpė jaudulio, kurį malšino cigaretės dūmu. Pirmą kartą nuotykių parke lankęsis atlikėjas vis dėl to sukaupė drąsą ir išmėgino lengvesnę trasą bei „skrydį“ per Nemuną. Ekstremaliems pojūčiams ne itin buvo nusiteikusi ir Atlanta, kuri savo jėgas patikrino dvejose paprasčiausiose trasose bei taip pat pasižvalgė virš Nemuno atsiveriančiu kraštovaizdžiu.

Matėm, kaip Leo dukrytė skuodė greičiausiai už visus trasomis, tai net buvo truputį gėda, kad mes stovim ir bijom.

„Man ir dviejų lengviausių trasų užteko. Buvo ir baisu, ir fiziškai sunku. Matėm, kaip Leo dukrytė skuodė greičiausiai už visus trasomis, tai net buvo truputį gėda, kad mes stovim ir bijom“, – prisipažino į nuotykių parką su drauge atvykusi Atlanta.

D.Baumila vakaro pabaigoje prisipažino likęs labiausiai nustebintas įspūdingu 400 m. ilgio „skrydžiu“ per „Nemuną“ bei patikino, kad tokiose išvykose svarbiausia gera kompanija, o jos, pasak grupės „Kastaneda“ nario, šioje kelionėje tikrai netrūko.

„Patiko keli dalykai. Pirma – kompanija buvo nuostabi. Esu buvęs kituose nuotykių parkuose, bet čia man patiko trasų įvairovė – čia yra ir pagalvė, ant kurios galima labai smagiai nušokti“, – patikino Dūnis.

Neseniai iš kelionės po Prancūziją grįžęs L.Pobedonoscevas ne kartą kėlėsi į kalvą, kad galėtų dar kartą didžiuliu greičiu su padanga nusileisti „Pašėlusiais kalneliais“ nuo tramplino ir krentant laisvu kritimu pliumptelėti į didžiulę oro pagalvę. Panašu, kad azartiškasis Leo pranoko savo dukrelę Emiliją – vakare pavargusiai mergaitei kurį laiką teko nuobodžiauti laukiant, kol tėtis krykštaudamas eilinį kartą nučiuoš kalneliais.

Po linksmybių trasose vakaro nuovargį reiso „Dingę“ dalyviai nuvijo po atviru dangumi vykusiame bankete ant Nemuno kranto ir sutemus vienu autobusu grįžo į Vilnių.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Elena Puidokaitė - Atlanta
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Elena Puidokaitė - Atlanta

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius