-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos gražuolės titulus išsidalino Klaipėdoje

Klaipėdos arenoje vykusį „Mis Lietuva 2012“ konkursą laimėjo Rasa Vereniūtė. Iš viso penkiolika konkurso dalyvių susirungė finale, kurį vedė Livija Gradauskienė ir Vytenis Sinkevičius. Konkurse dėl ligos nebegalėjo dalyvauti Eglė Žilytė.
Gracingas dalyvių pasirodymas.
„Mis Lietuva 2012“ konkursas / A. Venskaus nuotr.

„Mis Lietuva 2012” nugalėtoją, kuri atstovaus Lietuvai Kinijoje vyksiančiame tarptautiniame grožio konkurse „Mis Pasaulis 2012“, rinko šeši komisijos nariai: komisijos pirmininkas Benas Gudelis, „Lietuvos ryto” televizijos generalinis direktorius Edmundas Jakilaitis, Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, Klaipėdos universiteto sportinių šokių ansamblio „Žuvėdra“ vadovė Skaistutė Idzelevičienė, Seimo narė ir dainininkė Inga Valinskienė bei fotografas Albertas Pocej.

A. Venskaus nuotr./Rasa Vereniūtė
Rasa Vereniūtė

Pirmininkas B.Gudelis su merginomis bendravo jau ne kartą. Jis dar prieš kurį laiką kalbėjosi su pretendentėmis į gražuolės karūną, pabendrauti jis panoro ir likus kelioms valandoms iki renginio. B Gudelis neslepia, kad po pokalbių su merginomis būna preliminariai numatęs, kurios iš jų vertos titulų. Merginų jis teiraujasi, ką jos gyvenime veikia ir ko siekia, iš kokių lėšų pragyvena, ar yra kada nors dirbusios. „Svarbu merginos pasitikėjimas savimi“, – sako B.Gudelis.

A. Venskaus nuotr./Konkurso komisija
Konkurso komisija

Sukilo atsiminimai

Į renginį atvykusiai „Mis Lietuva 2008“ nugalėtojai Gabrielei Martirosianaitei sukilo malonūs atsiminimai – repeticijos, renginio akimirkos ir finalas. Anot jos, kad ir kaip būtų banalu, išgirdusi savo kaip nugalėtojos pavardę ji nustebo.

„Paskelbė mano svajonų titulą „Mis foto“ – negavau, tuomet „Mis eleganciją“, pirmąją, antrąją vicemis – ir nieko. Toks nusivylimas, kaip reikės namo važiuoti, liūdna.  Jau buvau nuleidus rankas ir paskelbė laimėtojos numerį, žiūriu, kad čia mano numeris“, – prisimindama juokėsi G. Martirosianaitė.

A. Venskaus nuotr./Gabrielė Martirosianaitė, Mis Lietuva 2008
Gabrielė Martirosianaitė, Mis Lietuva 2008

Mergina pabrėžė, jog žmonės nemato didelio darbo, kurį tenka atlikti konkurso finalininkėms – repeticijos nuo ryto iki vakaro, choreografijos, eisenos pamokos.

„Žmonės daug ko nemato, atrodo labai paprasta pamatyti, kaip mergina eina į priekį, pasisuka ir eina atgal, tačiau tai poros savaičių varginantis darbas. Tokį būrį merginų išmokyti sinchroniškos choreografijos nėra lengva. To darbo niekas nemato, be to, niekas nemato nervų, konkurencijos, kuri pasijunta prieš finalinį išėjimą ant scenos“, – pasakojo „Mis Lietuva 2008“ nugalėtoja.

Kai kurios jau vaikšto su karūna, net neabejoja savimi. Siūlau neužsidėti per anksti, - sakė 2008 metų konkurso laimėtoja G. Martirosianaitė.

Ji prisiminė, kad merginos įtampai nuraminti į konkursą ir tuomet, ir šįkart atsivežė valerijono, kitų raminamųjų, arbatų.

G. Martirosianaitė neslėpė, kad buvo išrinkusi dvi favorites, vieną jų kiek pažinojo, dėl to neslepia simpatijų, o kita merginai jai visiškai nepažįstama, tačiau itin žavinga, moteriška ir graži. „Negaliu išduoti“, – šypteli ji.

Pasak gražuolės, konkurse lemia ne tik grožis. Ji dar anksčiau, vienos laidos filmavimo metu merginoms rekomendavo per anksti neužsidėti karūnos.

„Kai kurios jau vaikšto su karūna, net neabejoja savimi. Siūlau neužsidėti per anksti. Komisija žiūri ne tik į išvaizdą, bet ir protą. Teko girdėti, jog sužavėjau komisiją išvaizda, energija scenoje, pokalbiu. Iš atsakymų suprantama žmogaus erudicija“, – patirtimi dalijosi tituluota gražuolė. Ji kartu su „Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaite bei „Mis Lietuva 1996“ Sandra Chlevickaite renginio metu atliko kūrinį. S.Chlevickaitė ant scenos pasirodė sulaužyta koja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius