-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvos krepšininkus kovoje su italais palaikė į Liublianą atvykęs gausesnis žmonų ir draugių būrys

Europos krepšinio čempionate prasidėjus lemiamoms kovoms, į Liublianą palaikyti Lietuvos rinktinės atvyko dar didesnis būrys gerbėjų. „Stožice“ areną užliejusioje žalioje fanų jūroje už lietuvius aistringai sirgo ir krepšininkų žmonos bei draugės.
Viktorija Kunauskaitė-Pocienė, Eglė Andreikaitė ir Kotryna Kunigėlė
Viktorija Kunauskaitė-Pocienė, Eglė Andreikaitė ir Kotryna Kunigėlė / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Europos čempionato ketvirtfinalio rungtynėse su Italijos rinktine mūsų šalies krepšininkai iš tribūnų jautė ne tik didesnį sirgalių palaikymą. Prieš lemiamas kovas į Slovėniją atvyko krepšininkų žmonos bei draugės.

Ir atvyko ne veltui. Lietuva įveikė Italiją 81:77 ir pateko į Europos čempionato pusfinalį. Penktadienį, 18 val. 45 min. Lietuvos krepšininkai grumsis su Kroatijos rinktine.

Portalas Žmonės.lt jau rašė, kad nuo rugsėjo 11-osios savo antrąsias puses – Martyną Pocių ir Mindaugą Kuzminską – Liublianoje aktyviai palaiko Viktorija Kunauskaitė-Pocienė ir Eglė Andreikaitė, kurios pasigamino išskirtinius marškinėlius. Lietuvos rinktinės žaidimą gyvai stebėjo ir Jono Valančiūno sužadėtinė Eglė Ačaitė.

O ypač svarbią lietuvių ketvirtfinalio dvikovą su italais ketvirtadienio vakarą Liublianos „Stožice“ arenoje žiūrėjo jau kur kas didesnis krepšininkų mylimųjų būrelis. Prie V.Kunauskaitės-Pocienės, E.Andreikaitės ir E.Ačaitės prisijungė Roberto Javtoko ir Darjušo Lavrinovičiaus žmonos Vilma Javtokienė ir Edita Lavrinovič bei Lino Kleizos draugė Agneta Karalevičiūtė.

Tomo Tumalovičiaus nuotr./Tomas Danilevičius
Tomas Danilevičius

Didžiuliame Lietuvos fanų būryje buvo galima sutikti žaliais, autografais išmargintais marškinėliai pasipuošusį futbolininką Tomą Danilevičių, Lietuvos rinktinės atstovo spaudai Lino Kunigėlio žmoną Kotryną Kunigėlę, Antaną Guogą ir jo sužadėtinę Aistę Šlapokaitę.

Tuo tarpu kūdikio besilaukianti Manto Kalniečio žmona Mingailė dar prieš prasidedant Europos čempionatui žinojo, kad dėl nėštumo negalės vykti į Slovėniją. Tokia pati priežastis sustabdė ir Jono Mačiulio žmoną Agnę.

Tomo Tumalovičiaus nuotr./Krepainio aistruoliai
Tomo Tumalovičiaus nuotr./Vilma Javtokienė, Agneta Karalevičiūtė ir Edita Lavrinovič

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius