Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos perlų“ damos susipažino su Cholina ir jos mama

Jau šį šeštadienį, spalio 31 dieną, 17.40 val. laidos „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ – pusfinalis.
Anželika Cholina
Anželika Cholina / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Ramus gyvenimas dvare baigėsi. Metas pradėti tikrą kovą ir išsiaiškinti, kuri iš damų verčiausia titulo. Jau šį savaitgalį tiesioginiu balsavimu TV3 žiūrovai nuspręs, kurios dvi damos keliaus namo, o kuri taps lydere ir pateks tiesiai į finalą“, – įsibėgėjusio žaidimo taisykles dėsto laidos vedėjas Gediminas Jaunius.

Damos artėjančioje laidoje iš savo rankinių trauks paskutinius ginklus. Irena iš Dzūkijos savo sukurtą himną apie projektą drauge su Strėlių komanda įrašys profesionalioje garso įrašų studijoje. Joms padės vokalo meistras Deivis ir kitos Lietuvos žvaigždės, o muziką kuria Lukas Pačkauskas. Stilingo ir šmaikštaus himno premjera jau šį šeštadienį 17.40 val. per TV3.

Be to, laidos mėgėjų laukia ir kitos komandos pasirodymas – Plaštakių vizitas į Andželikos Cholinos spektaklį „Tango in Fa“ ir labai nuoširdus damų pokalbis su pačia choreografe bei jos mama.

„Lietuvos perlų“ damos šio šeštadienio vakarą pateiks dar daugiau staigmenų. Jos visą projekto laiką su choreografu Šarūnu Kirdeikiu ruošė savo pasirodymus. Ir štai atėjo laikas juos pristatyti. Visiškai pasikeitusios moterys, su dideliu nerimu, parodys tai, dėl ko taip ilgai plušo šokių salėje.

Kurioms damoms teks atsisveikinti su projektu „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“, o kas iškart papuls į taip trokštamą finalą, TV3 žiūrovai per tiesioginį balsavimą sužinos šį šeštadienį, spalio 31 dieną, 17.40 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius