Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos ryto“ eteryje V.Sinkevičius bandys suvaldyti kovojančias šeimas

Nuo vasario 15 dienos „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje startuoja užkrečiantis žaidimas visai šeimai „Šeimų dvikova–Akropolio turnyras“. Pagal britų kompanijos „Fremantle“ licenciją sukurtą laidą ves žiūrovams jau gerai pažįstamas aštrialiežuvis Vytenis Sinkevičius.
Vytenis Sinkevičius
Vytenis Sinkevičius / Lietuvos ryto TV nuotr.

Žaidimo metu susirungs dvi azartiškos šeimos, kurios spėlios, ką į paprastus klausimus atsakė šimtas gatvėje apklaustų žmonių. Klausimai itin paprasti: ką galima rasti moters rankinėje? Koks populiariausias patiekalas Lietuvoje? Ką žmonės veikia naktį? Šeimų tikslas – per trumpą laiką atspėti pačius populiariausius atsakymus, todėl laimės nebūtinai gudriausi, o tie, kurie nebijos pasidalyti pirmais į galvą šovusiais atsakymais.

„Šioje laidoje gali dalyvauti bet kokios šeimos, nesvarbu, miestiečiai ar kaimiečiai, baigę mokslus ar savamoksliai, dideli ir maži, jauni ir seni. Svarbu, kad šios šeimos nusiteiktų gerai pasilinksminti, atsipalaiduotų ir žaistų dėl azarto, o ne „iš reikalo“, – teigė Vytenis.

Laidos kūrėjai žada, kad azarto laidoje tikrai netrūks, o jį pakurstys piniginiai prizai. Šeimos žaidime rinks taškus, kurie vėliau bus verčiami į „Akropolio“ dovanų čekius. Čekių vertė viename žaidime gali siekti virš tūkstančio litų. Azartiškiausi dalyviai už šmaikščius ar taiklius atsakymus turės progą laimėti ir kitų prizų – buitinę techniką, metinę dienraščio „Lietuvos rytas“ prenumeratą, bilietus į pasirinktą kino filmą ar boulingo žaidimą, stalo žaidimų rinkinius ir kt.

„Nė viena šeima iš šio žaidimo neišeis tuščiomis rankomis“, – teigia laidos prodiuseris Augustas Girdvainis.

Laidos rengėjai žada ir įdomią naujovę – žaidime galėsime pamatyti Lietuvos įžymybes su savo šeimomis. Kiekvieną penktadienį dvikovoje susirungs aktoriai, politikai, laidų vedėjai su antrosiomis pusėmis, vaikais, tėvais ir seneliais.

„Visiems gerai pažįstamus veidus matysime kitoje šviesoje, galėsime įvertinti, kaip įžymybės bendrauja su šeimos nariais, išgirsime juokingų šeimos istorijų. Neabejoju, jog laidos su žymiais žmonėmis pritrauks nemažai žiūrovų“, – pasakojo A. Girdvainis.

Laidos vedėjas Vytenis Sinkevičius žada būti vienodai teisingas visoms šeimoms – tiek garsioms, tiek mažai žinomoms. „Būsiu toks, koks esu ir kasdieniniame gyvenime – ironiškas, juokingas, kvailokas, mąstantis, nuoširdus, kartais ir griežtas, juk teks suvaldyti dvi kovojančias šeimas. Mano tikslas – padaryti taip, kad filmavimo metu visi jaustųsi gerai ir patirtų kuo daugiau gerų emocijų“, pasakojo Vytenis.

Naujas projektas „Šeimų dvikova – Akropolio turnyras“ jau vasario 15 dieną per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius