Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos ryto“ televizija pristato pirmą rudens naujieną – kulinarijos laida su Bilu iš grupės ŽAS

Artėjantis spalis „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje žada būti toks pat ryškus, kaip ir vis labiau įvairiomis spalvomis nusidažantys rudeniški lapai.
Bilas
Bilas / „Lietuvos ryto TV“ nuotr.

„Pirmoji rudens naujiena netrukus pradės skleisti itin malonius kvapus, viliojamą aromatą, kuriam atsispirti bus beveik neįmanoma. Taip jau yra, nes virtuvėje tarp gausybės puodų, keptuvių, įrankių ir maisto produktų televizijos žiūrovai išvys itin spalvingą asmenybę.

Tai lietuviškos popmuzikos perlas, pramogų pasaulyje pasižymėjusios ir ne vieną tūkstantį gerbėjų pritraukusios grupės ŽAS narys Bilas“, – teigia laidos kūrėjai. Projekto pavadinimas išduoda, kad Bilas, kaip drąsi ir maisto klausimais turinti tvirtą nuomonę asmenybė, žiūrovus pamalonins įvairaus skonio patiekalais.

Televizijos eteryje šiuo metu besisukančiame laidos pristatyme galima išgirsti, kaip naujasis laidos vedėjas siūlo neleisti pinigų prabangiuose restoranuose ir kulinarijos šedevrus ruošti savo virtuvėje, pasitelkus neatskleistą talentą ir sugebėjimus. „Manau, kad kiekvienas žmogus širdyje yra užkietėjęs kulinaras, tik problema ta, kad ne visi moka paslėptą talentą ištraukti į dienos šviesą. Tokią laidą vesti nusprendžiau todėl, kad kiekvieną rytą ir vakarą sukuosi namų virtuvėje ir mėgstu eksperimentuoti.

Pajutau, kad sukaupta patirtis tiesiog veržiasi per kraštus, tad kodėl ja nepasidalyti su kitais žmonėmis? Manau, kad sugebėsiu paprastai ir nesudėtingai žmonėms perteikti paties sugalvotų ir laiko patikrintų patiekalų receptus. Ir dar: ši laida iš tikrųjų unikali tuo, kad žiūrovas, apsilankęs artimiausioje parduotuvėje ar turguje, nesunkiai išmoks paįvairinti mitybos racioną, sužinos mano virtuvės paslapčių, sutaupys nemažą pinigų sumą“, – apie laidą pasakoja Bilas.

Laida „Skonio reikalas“ su laidos vedėju Gidonu Šapiro-Bilu jau nuo spalio mėnesio per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius