-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos ryto televizijos“ sezono pristatymo intriga – Astos Dudurytės sugrįžimas

Antradienio vakarą pasipuošę ir pasiruošę naujam sezonui klube „Illusion“ prisistatė seni ir nauji „Lietuvos ryto televizijos“ laidų vedėjai. Per šventinį vakarą, kurį simboliškai puošė naujametinės eglutės, buvo atskleistos ir visos naujojo sezono paslaptys, jau spėjusios apaugti melagingais gandais.
Asta Dudurytė
Asta Dudurytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kai visa Lietuva eina iš proto dėl krepšinio, vakaro vedėjas Paulius Skučas besirenkančius svečius pasitiko vilkėdamas futbolininko aprangą ir kvietė kartu paspardyti kamuolį. Kaip vėliau paaiškino „Lietuvos ryto“ televizijos vadovas Edmundas Jakilaitis, tai susiję su laida „Futbolo virusas“, kuri siūlys ištikimiausiems sirgaliams skristi kartu su Lietuvos futbolo rinktine į Škotiją.

„Mes rodysime visą nacionalinį futbolą, o pasibaigus Europos vyrų krepšinio čempionatui pradėsime rodyti visą krepšinį – pradedant „Eurolygos“ atranka, baigiant LKL ir BBL lygų svarbiausiomis varžybomis“, – anonsavo E.Jakilaitis.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Paulius Skučas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Paulius Skučas

Šį sezoną tarp televizijos vedėjų matėsi ir gerai pažįstamų, bet jau seniai šioje televizijoje matytų veidų. Laidų kūrėjai juokėsi iš žiniasklaidoje pasirodžiusių pranešimų, kad Lavija Šurnaitė-Kairienė grįžta į „Lietuvos ryto“ televiziją vesti pokalbių laidos „Negaliu tylėti“.

„Kai perskaičiau, kad vesiu „paties Edvardo Žičkaus“ laidą „Negaliu tylėti“, galvojau: „Kur toliau? Belieka tik kosmosas!“ – neteisingus gandus su šypsena prisiminė L.Šurnaitė-Kairienė, kuri iš tiesų grįžta į „Lietuvos ryto“ televiziją, tačiau ves visai kitą laidą. – Aš drąsiai važiuosiu pas žinomus žmones į namus, eisiu per kambarius ir naršysiu visas jų namų kerteles – bandysiu pakalbinti juos apie savo namus. Mūsų laida skirsis nuo kitų gyvenimo būdo laidų, nes mes klausime ne „Kaip jūs jautėtės po pirmos vestuvinės nakties?“, o „Kuriame miegamojo kampe tada stovėjo jūsų lova?“. Mes orientuojamės į interjerą ir pamirštame visus pikantiškus dalykus.“

Didžioji laidos „Negaliu tylėti“ intriga buvo atskleista ir galvosūkis išspręstas, kai vakaro vedėjas į sceną pakvietė buvusią LNK žinių vedėją Astą Dudurytę.

„Pasirodžius klaidingiems pranešimams, kolegos iš manęs juokėsi: „Astute, kur tu eini? Juk jau yra vedėja – Lavija Šurnaitė, tau nebėra ten vietos!“ – juokėsi iki šiol žinių kėdėje sėdėjusi žurnalistė. – Laidos vedėjos specifika – visiškai kitokia nei žinių vedėjos, bet aš pasiruošusi priimti šį iššūkį. Nekantrauju įrašyti pirmas laidas, bet žinau, kad „Negaliu tylėti“ bus įdomi laida su įdomiais pašnekovais, istorijomis ir netgi tyrimais.“

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Rita Stankevičiūtė ir Lavija `urnaitė-Kairienė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Rita Stankevičiūtė ir Lavija Šurnaitė-Kairienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius