Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos supermiestas“: Šiaulius į pergalę ves Andrius Butkus ir Virgilijus Noreika

Sekmadienį per LNK startuosiantis „Lietuvos supermiestas“ – tai projektas, kuriame kiekvienas Lietuvos miestas turi galimybę parodyti geriausia, ką turi, ir teisėtai pasididžiuoti miestelėnais, kurie garsina savo gimtinę ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje.
Andrius Butkus
Andrius Butkus / LNK nuotr.

Miestams TV eteryje atstovaus komanda, kurią sudarys žinomi dainininkai, sportininkai, humoristai, eruditai kilę iš to miesto, kartu su paprastais kūrybiškais miestelėnais, kurie kviečiami prisijungti prie savo miesto komandos ir įrodyti, kad jų miestas yra geriausias Lietuvoje.

Saulės berniukas, Kryžių kalnas, Saulės mūšis, spalvą keičianti sporto arena, geriausi dviračiai ir skaniausi saldainiai. Tai - Šiaulių simboliai ir pasididžiavimo objektai. O iš ko bus sudaryta Šiaulių komanda, einanti į šiuolaikinį Saulės mūšį dėl miesto garbės?

Komandos kapitonas – šokėjas Andrius Butkus. Nors Andrius Šiauliuose jau kuris laikas nebegyvena, bet yra kilęs iš šio ketvirto didžiausio Lietuvos miesto ir sako, kad iki šiol yra išlikęs didelis savo gimtojo miesto patriotas. Andrius ne tik vadovaus šiauliečių gretoms, bet ir bus atsakingas už miesto šokius.

Ar žinote, kad maestro tenoras Virgilijus Noreika yra šiaulietis? O pats maestro visuomet prisimena tai ir su malonumu sutiko atstovauti laidoje “Lietuvos supermiestas” savo vaikystės miestui.

Tarp Šiaulių simbolių galima įrašyti ir atlikėją Virgį Stakėną, kantri muzikos krikštatėvį, didįjį „erelio brolį“ ir tolimo kelelio propaguotoją. V.Stakėnas reguliuos balsinguosius miestiečius ir sieks milijoninį kartą įrodyti, kad Šiauliai yra verti Lietuvos Mančesterio vardo.

„Lietuvos supermiesto“ premjera – jau sekmadienį 19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius