Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos supermieste“ buvo siekiama rekordo

Šį sekmadienį nacionalinės reikšmės projekte „Lietuvos supermiestas“ pirmą kartą susitinka didysis ketvertas: Klaipėda, Marijampolė, Visaginas ir Žemaitijos miestai. Kas taps lyderiais kol kas visiškai neaišku, mat dviejų pogrupių komandoms susijungus, visi ankstesnėse laidose gauti balai buvo anuliuoti, tad komandoms dėl vietos po saule teks kaip reikiant paplušėti.
Projektas „Lietuvos supermiestas“
Projektas „Lietuvos supermiestas“ / LNK nuotr.

Daugiausiai ovacijų sulauks sportinė rungtis, kurioje bus pasiūlyta išbandyti, kurios komandos miestelėnų daugiausiai gali sustoti ant 1,5 metrų ilgio ir tokio paties pločio kilimėlio. Šioje rungtyje komandos stebins išradingumu. Antai Klaipėdos komanda sustatys tiek žmonių, kad, palyginimui, jeigu kilimas būtų standartinės futbolo aikštės dydžio, atitinkamai joje sutilptų daugiau nei 170 tūkstančių žmonių. Kone tiek, kiek šiuo metu gyvena Klaipėdoje.

Buvę savo pogrupių lyderiai lemiamai kovai išsitrauks aštriausius savo miestų ginklus: Visagino garbę dainos rungtyje gins komandos kapitonė Vita Pimpienė ir jos mokinys Ilja, Marijampolei atstovaus Irūna su būriu gražiausių ir dainingiausių Sūduvos krašto lakštingalų, Žemaitijos miestai atliks jungtinį žemaitišką pasirodymą, o Klaipėda į sceną pakvies tokias legendas kaip Stepas Januška ir Birutė Petrikytė.

Šį sekmadienį laidoje nebus atsisveikinta nei su viena komanda, tačiau jau kitoje kovoje, susumavus dviejų laidų studijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus, viena komanda turės palikti projektą. Likusios trys stipriausios komandos iškovos kelialapį į gegužės 1 dieną vyksiantį didįjį finalą, kuriame pagaliau išaiškės, kas taps „Lietuvos supermiestu“.

Lemiamos „Lietuvos supermiesto“ kovos jau šį sekmadienį 19.30 val. tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius