Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos talentų“ dalyvės kirtis teisėjams: jums trūksta supratimo apie tikrąjį meną!

Trečius metus iš eilės kartu su visais norinčiais išgarsėti, pasirodyti projekto komisijai ir nustebinti ne tik juos, TV3 žiūrovus, bet ir pasaulį, „Lietuvos talentų“ atrankose pasirodo „Žemaitijos akmenėliu“ jau pirmajame sezone pramintas Virginijus Rudys.
Talentų šou „Lietuvos telentai“ teisėjai
Talentų šou „Lietuvos telentai“ teisėjai / TV3 nuotr.

Saviveiklininkas, poetas, dainius, šokėjas Virginijus kasmet kuria naują choreografiją ir mokosi neišbandytų šokio žingsnelių. Šį kartą Klaipėdoje vykusioje atrankoje „Lietuvos talentų“ teisėjai – dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, „100 000 eurų grynais“ vedėjas Marijus Mikutavičius ir naujasis jų kolega „Šok su manimi“ vedėjas Vytautas Šapranauskas – net žagtelėjo, kai scenoje vėl išvydo Virginijų.

„Mane žmonės myli, aš myliu savo žiūrovus, todėl negaliu likti nuošalyje“, – oriai dėstė Virginijus. Neįvertinto talento sėkme ir nesėkme kartu dalijosi ir nauja jo pažįstama ponia, prisistatanti kultūros darbuotoja, pedagoge ir dainų kūrėja, pasivadinusi pseudonimu „Rute“.

„Aš parašiau daugiau nei šimtą dainų, dainuoju net keliomis kalbomis“, – prisistatė dalyvė. TV3 žiūrovams šį sekmadienį, rugsėjo 11 dieną, 19.00 val. ji viešai prisipažins, kad „Džiugas Siaurusaitis ir Mindaugas Stasiulis – mylimiausi laidų vedėjai“, o teisėjams, deja, „trūksta supratimo apie tikrąjį meną“.

Audringas publikos ovacijas ir teisėjų nuostabą sukėlė mažiausio ūgio „Lietuvos talentų“ dalyvė – kalytė Berta.

„Aš labai dėl jos išgyvenu. Negaliu pasitikėti savimi, bet dėl geriausios draugės irgi turiu abejonių. Tikiuosi, kad viskas pavyks ir man neteks raudonuoti iš gėdos“, – prieš pasirodymą labiau už Bertą jaudinosi jos šeimininkė Gabrielė. Audringos žiūrovų ovacijos ir teisėjo V.Šapranausko komentarai privertė dalyvę išspausti ašarą.

„Man sunku patikėti, kad turime dar tiek talentų. Džiaugiuosi ir vis neatsistebiu tais, kuriems trejus metus iš eilės sakome ‚Ne‘, o jie vis eina ir eina“, – sako R.Ščiogolevaitė, kviesdama sekmadienio vakarą pasižiūrėti „Lietuvos talentų“.

Pirmąją trečiojo sezono „Lietuvos talentų“ laidą TNS duomenimis pasižiūrėjo net 575 000 šalies gyventojų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius